Inloggen: | Panellid
Marktcijfers

Marktcijfers

Onlangs verschenen de Smart Media Monitor, de Smart Health Monitor en de Smart Home Monitor. Deze uitgebreide rapportages geven een volledig overzicht van deze markten onderbouwd met cijfers en trends.

Lees verder »

Mobiel marktonderzoek

Mobiel marktonderzoek

De noodzaak van marktonderzoek verandert niet. De consument verandert wel. De nieuwe onderzoeksapp van Multiscope maakt het mogelijk om consumenten eenvoudig te bereiken voor mobiel marktonderzoek.

Lees verder »

Online panel

Online panel

Ken uw markt en doelgroep. Leg uw belangrijke vraagstukken voor aan onze achterban van 140.000 consumenten, 70.000 zakelijke beslissers of de leden van één van onze zeven doelgroeppanels. Snel, eenvoudig en betrouwbaar!

Lees verder »

Software

Enquête software

U kunt zelf online marktonderzoek uitvoeren of uw eigen klantenpanel beheren via het innovatieve onderzoeksplatform Socratos. In uw huisstijl en persoonlijke webomgeving. Inclusief hosting en ondersteuning.

Lees verder »

Marktpeiler

Marktpeiler

De Marktpeiler is de gemakkelijkste manier om vragen te stellen aan consumenten. De Marktpeiler is een maandelijks onderzoek onder 1.000 consumenten. Het onderzoek start iedere eerste maandag van de maand.

Lees verder »

Kwantitatief onderzoek

Kwantitatief onderzoek

Multiscope is gespecialiseerd in online kwantitatief marktonderzoek. Binnen deze specialisatie kunnen wij u ondersteunen met een groot aantal onderzoeksvormen. Voor een aantal onderzoeksvormen kunt u ook de methodieken raadplegen.

Lees verder »

Klantenpanels

Klantenpanels

Met een klantenpanel krijgt u uw eigen cockpit voor real-time marketinginformatie en conversatie met uw achterban in handen. U gebruikt daarbij online marktonderzoek als middel. Voordeel is dat u de onderwerpen bepaalt!

Lees verder »


Multiscope is lid van:
Multiscope is lid van: MOA, Nima, OMI en Esomar