Inloggen: | Panellid

Amigo: optimaliseer uw online diensten

Amigo Logo Amigo is een continu instrument om de performance van online concepten te meten, bewaken en bij te sturen. Amigo bestaat uit vier onderzoeksmodules en is daarmee het meest complete online benchmark onderzoek dat in Nederland beschikbaar is. Amigo is bedoeld voor middelgrote tot grote websites, merken & adverteerders en online exploitanten. Het instrument geeft inzicht in:
  • Kanaal: de kennis, de houding & het gedrag van consumenten ten aanzien van (breedband) internet, (digitale) televisie en (mobiele) telefonie.
  • Website: de naamsbekendheid, het bereik en de waardering van websites, merken of concepten gemeten.
  • Doelgroep: het demografisch profiel van de bezoekersgroep van uw website(s).
  • Specialties: specifieke vragen die niet met één van de voorgaande modules worden beantwoord, maar wel belangrijk zijn voor de online marketingstrategie.


AmigoDe metingen worden uitgevoerd via representatieve steekproeven uit het Multiscope panel en de bezoekersgroep van uw website.

Met minimale inspanningen van uw zijde verkrijgt u een rijke, continu stroom van marketinginformatie die u in de gelegenheid stelt om de performance van uw online concept te maximaliseren. U krijgt bovendien uitstekende data om adverteerders, aandeelhouders, investeerders of andere stakeholders te overtuigen van de kracht van uw online concept.

Indien u nader kennis wilt maken of een vrijblijvende persoonlijke presentatie wilt, kunt u contact opnemen met (073 - 621 21 22).

Nieuw: baanbrekend rapport over Nederlandse foodmarkt


Multiscope is lid van:
Multiscope is lid van: MOA, Nima, OMI en Esomar