Inloggen: | Panellid

In het nieuws

1 op de 5 Nederlanders weigert familie op uitvaart

Medical Facts Twintig procent van de Nederlanders wil één of meerdere familieleden niet bij de eigen uitvaart hebben. Dit blijkt uit een onderzoek van Nuvema Uitvaartverzekering. Ex-partners zijn het minst welkom maar ook broers en zussen zijn vaak niet gewenst. Schoonmoeders zijn opmerkelijk populair en staan ‘slechts’ op de 10e plaats van meest geweigerde familieleden bij de uitvaart." Bron »

Wifi op camping steeds belangrijker

NOS De helft van de Nederlandse kampeerders kijkt van te voren of er wifi aanwezig is op de vakantiebestemming. Voor 40 procent van die groep speelt de aanwezigheid van wifi een belangrijke rol voor de keuze van de accommodatie.  Bron »


Kansen social media worden amper benut

BN DeStem Zes van de tien ondernemers in Zuidwest-Nederland doet ‘iets’ met Twitter, Facebook en LinkedIn. Maar een echt serieuze rol hebben social media bij de meeste bedrijven nog niet ingenomen.  Bron »


Vakantie Nederlanders niet zonder internet

PCM Vakantie zonder internet wordt voor Nederlanders steeds vaker ondenkbaar. Driekwart van de reizen wordt al online geboekt. Steeds vaker gaan we tijdens de vakantie wel een keer het net op.  Bron »


Maag-darmklachten belemmeren vaak dagelijkse routine

Nu.nl Meer dan de helft (56 procent) van de volwassen Nederlanders kampt met maag- en/of darmklachten. Ruim 68 procent voelt zich als gevolg hiervan vaak niet lekker. Vijf procent van hen meldt zich zelfs ziek en is niet in staat naar school te gaan, te werken of te studeren.  Bron »


Nederlander weet niet hoeveel hij kwijt is aan verzekeringen

Managersonline.nl Een kwart van de Nederlanders zegt geen idee te hebben hoeveel euro ze per maand kwijt zijn aan verzekeringen. Met name vrouwen hebben beperkter inzicht in het uitgavenpatroon. Dit blijkt uit onderzoek van Meeùs onder ruim 1.000 respondenten in de leeftijd van 18 tot en met 80 jaar, uitgevoerd door Multiscope.  Bron »


Schoonzus meest gehate familielid

Nieuws.nl Niet de schoonmoeder, maar de schoonzus is voor de meeste Nederlanders het meest gehate lid van de schoonfamilie. Dat blijkt uit onderzoek van Multiscope in opdracht van DELA. Wel hebben Nederlanders een goede band met hun schoonfamilie. Van de vijfhonderd ondervraagden zegt zelfs 23 procent de schoonfamilie leuker te vinden dan het eigen gezin.  Bron »


Grote voorjaarsschoonmaak vooral in trek bij jongeren

Uwsupermarkt Eén op de vijf Nederlanders houdt de traditie van de grote voorjaarsschoonmaak in ere. Dit blijkt uit onderzoek van Multiscope onder ruim 1000 respondenten in opdracht van Super de Boer.  Bron »


Nederlander beloont zichzelf voor kilootje minder

Telegraaf Bijna de helft van de Nederlanders beloont zichzelf bij het behalen van een dieetdoel. 2 op de 5 mannen trakteert zichzelf op iets lekkers en de helft van de vrouwen beloont zichzelf met nieuwe kleding.  Bron »


Top 20 best bezochte sites in Nederland

Twinkle Magazine Het zal waarschijnlijk geen verrassing zijn: Google is (voor het vijfde achtereenvolgende jaar) de best bezochte website van Nederland. YouTube.com, Hyves.nl, Live.com en Bol.com volgen net als vorig jaar achtereenvolgend de zoekmachinegigant.  Bron »


Online vakantie boeken onnodig tijdrovend

Telegraaf Het zoeken en boeken van de juiste vakantie kost, volgens 66 procent van de Nederlanders, nog steeds veel te veel tijd. Dit blijkt uit onderzoek van Multiscope. Via-Isa komt daarom met een nieuwe manier om snel online een passende vakantie te vinden en te boeken. Via de website is een reis op maat in tien minuten geregeld.  Bron »Archief

- 2018


+ 2017


+ 2016


+ 2015


+ 2014


+ 2013


+ 2012


+ 2011


+ 2010


+ 2009


+ 2008


+ 2007


+ 2006


                         Ben jij onze nieuwe Junior Marktonderzoeker?