Inloggen: | Panellid

In het nieuws

Bedrijven lopen talent mis: geen toegevoegde waarde mobile recruitment

Managersonline Mobile devices hebben veel sectoren op hun kop gezet – van de reisbranche tot en met de retail – en nu is het de beurt aan recruitment. Indeed ondervroeg ruim 760 HR-verantwoordelijken in Nederland en België over mobile recruitment.

Bron »

Bellen via WhatsApp is populair. Einde belbundel in zicht?

Dutchcowboys Bellen via instant messengers zoals WhatsApp en Facebook Messenger is populair. Maar liefst twaalf procent van de telefoongesprekken gaat via een instant messenger. Dit blijkt uit onderzoek van Multiscope.

Bron »


De kermis: gezinsuitje met oliebol en achtbaan

Telegraaf Tijdens een bezoek wordt door 83% van de Nederlanders maximaal 40 euro besteed. Dit blijkt uit onderzoek van Kermis FM in samenwerking met Multiscope onder ruim 1000 consumenten.

Bron »


Veertig procent gepensioneerden is soberder gaan leven

NRC Een op de drie gepensioneerden ontvangt te weinig pensioen om de levensstandaard van voor het pensioen voor te kunnen zetten, blijkt uit onderzoek van onderzoeksbureau Multiscope. Bron »


Pensioen minder rooskleurig dan verwacht

BNR Bijna de helft van de gepensioneerden krijgt te weinig pensioen en leeft buitengewoon sober. Er is geen geld meer voor vakantie en zelfs uitjes zitten er niet meer in.
Bron »


Nederlanders gooien helft gemaakte printjes weg

Automatisering Gids Meer dan 60 procent van alle Nederlanders verspilt wekelijks één of meer geprinte pagina’s. Die printjes worden weggegooid of blijven op de printer liggen.
Bron »


Kind moet van ouders rond 21e het huis uit

NU.nl Jongeren in ons land moeten, als het aan de ouders ligt, zo rond hun 21e het huis uit. In het noorden ligt die leeftijd lager, in het zuiden juist hoger. Dat blijkt uit onderzoek van Multiscope in opdracht van coöperatie DELA onder duizend respondenten.
Bron »


Onzekerder het vliegtuig in

De Telegraaf De vliegramp met de MH17 en het neerstorten van het toestel van German Wings hebben Nederlandse reizigers niet onberoerd gelaten. We vliegen nog steeds maar we denken er nu wel meer over na voordat we aan boord gaan. Bron »


Veertig procent Nederlanders heeft 'mislukte' vakantie gehad

NU.nl Ruim veertig procent van de Nederlanders heeft wel eens een mislukte vakantie gehad. Tegenvallende accommodaties en de reis zelf zijn daarbij meestal de oorzaak.
Bron »


Nederlanders ergeren zich op vakantie

Linda Ontspanning en plezier, dat is waar je in eerste instantie aan denkt tijdens de zomervakantie. Maar die vlieger gaat niet altijd op: we balen ook behoorlijk.Vier op de tien Nederlanders blijkt zich regelmatig te ergeren tijdens de vakantie.
Bron »Archief

- 2018


+ 2017


+ 2016


+ 2015


+ 2014


+ 2013


+ 2012


+ 2011


+ 2010


+ 2009


+ 2008


+ 2007


+ 2006


                         Ben jij onze nieuwe Junior Marktonderzoeker?