Inloggen: | Panellid

In het nieuws

Hoge verwachting van VR-brillen bij Nederlandse consument

Dutchcowboys Virtual Reality en natuurlijk de bijbehorende brillen, waren overduidelijk aanwezig op de CES in Las Vegas, en zijn volgens veel media dan ook een van de belangrijkste trends voor 2016. En ook consumenten zijn klaar voor deze ontwikkeling. Een op de tien heeft al eens een virtual reality bril geprobeerd.

Bron »

Dit zijn de mobiele trends voor 2016

Emerce Voor we naar de belangrijkste nieuwe mobiele trends voor 2016 gaan, neem ik je eerst nog mee naar de mobiele trends zoals wij die voorzagen voor 2015. Welke waren dat? En zijn ze ook uitgekomen?

Bron »


Onderzoek: WhatsApp belangrijker dan Facebook voor Nederlanders

Numrush Hoe groot Facebook ook moge zijn: hier in Nederland blijft WhatsApp de koning van de sociale netwerken. Dat concludeert een onderzoek van Multiscope onder 7677 Nederlanders. Vraag je Nederlanders om te kiezen tussen WhatsApp en Facebook, dan kiest 72 procent voor de chatapp.

Bron »


Iets persoonlijks delen? Liever via WhatsApp dan via Facebook

RTL Nieuws WhatsApp neemt in rap tempo de rol van Facebook over. Deelden we eerder bijna zonder na te denken alles wat we meemaakten op Facebook, inmiddels doen we dat vooral nog via WhatsApp..

Bron »


Automobilisten kijken vooral naar kilometerstand bij kopen tweedehands auto

Nu.nl Bij het kopen van een tweedehands auto kijken Nederlandse automobilisten vooral naar het aantal gereden kilometers. Ook het bouwjaar en het rijcomfort van de auto is belangrijk.

Bron »


Meerderheid Nederlandse consolebezitters heeft een Wii

Tweakers De meerderheid van de Nederlanders die een console in huis hebben, heeft een Nintendo Wii in huis. De nieuwe generatie consoles is momenteel in handen van net geen kwart van de Nederlandse consolebezitters.

Bron »


Sinterklaas koopt cadeaus op het laatste moment

Managersonline Bijna de helft van de Nederlanders koopt zijn Sinterklaascadeaus pas in de allerlaatste weken voor 5 december. Dit blijkt uit onderzoek dat Multiscope onder 1.020 Nederlanders uitvoerde in opdracht van Webloyalty.

Bron »


Wii nog onder veel Nederlandse tv’s

Telegraaf Onder Nederlandse spelcomputereigenaars blijkt de Wii veruit onder de meeste tv's te staan. Van de nieuwe generatie consoles is de PlayStation 4 het populairst. Dat blijkt uit cijfers van Multiscope.

Bron »


Socialemedia spookaccounts zorgen voor problemen

Marketingfacts We komen op social media met grote regelmaat profielen van overleden mensen tegen. Bijna de helft (47 procent) van de Nederlanders werd wel eens geconfronteerd met een ‘spookaccount’. Ruim 80 procent heeft niets geregeld als het gaat om wat ze achterlaten op sociale media na hun dood.

Bron »


Nederlanders missen quinoa en chiazaad in bedrijfsrestaurant

Nu.nl 40 procent van de Nederlanders wil populaire voedingsmiddelen zoals quinoa en chiazaad kunnen eten in het bedrijfsrestaurant. Dat blijkt uit onderzoek van Multiscope in opdracht van cateraar Eurest onder ruim 1.000 respondenten.

Bron »Archief

- 2018


+ 2017


+ 2016


+ 2015


+ 2014


+ 2013


+ 2012


+ 2011


+ 2010


+ 2009


+ 2008


+ 2007


+ 2006


                         Ben jij onze nieuwe Junior Marktonderzoeker?