Inloggen: | Panellid

In het nieuws

Zonder toestemming liften op het Wifi-netwerk van de buren

Image Bijna 15% van de Nederlanders parasiteert weleens op het Wifi-netwerk van de buren. En niet iedereen van vraagt om toestemming.

Bron »

Blijven doorwerken vanaf je vakantieadres? Zo voorkom je dat

Image Je werktelefoon opnemen als je net naast het zwembad ligt of nog even een mail beantwoorden vanuit je hotelkamer. Kan je baas dat verwachten van je?

Bron »


Nederlander doet zuinig aan met Moederdag

Image Komende zondag viert ruim zestig procent van de Nederlanders Moederdag. In tegenstelling tot Amerikanen, trekken Nederlanders voor deze commerciële feestdag voorzichtig de portemonnee.

Bron »


Werkgevers worstelen met niet-opgenomen vrije dagen

Nu.nl Zes op de tien werkgevers worstelen met het feit dat werknemers veel vakantiedagen niet opnemen. Dit vormt voor bedrijven een financieel risico, omdat ze er geld voor moeten reserveren.

Bron »


Een vakantie is toch juist bedoeld om even niet te werken?

NRC Het is verleidelijk om even te werken op vakantie. En het wordt soms ook van je verwacht. „Mijn collega’s zeiden: neem je rust. Vervolgens kwamen er tóch mails met vragen binnen.”

Bron »


De smartphone is een nieuw zintuig geworden                

CustomerTalk Eind vorige eeuw was permanente bereikbaarheid slechts voor specifieke beroepsgroepen relevant. Nog geen twee decennia later kan iedereen, van piepjong tot stokoud, overal en altijd bereikbaar zijn familie, vrienden en collega's.
Bron »


In Japan is elke McDonalds een PokéStop of Gym              

NOS De makers van het populaire Pokémon Go hebben een nieuwe manier gevonden om geld te verdienen aan het spel. Bedrijven willen dolgraag een hotspot in het spel kopen om meer publiek aan te trekken.
Bron »


Meer dan miljoen Nederlanders spelen Pokémon Go

RTL Nieuws Hoewel Pokémon Go nog niet officieel uit is in Nederland, zou de mobiele game hier toch al 1,3 miljoen spelers tellen. Daarmee speelt zo’n 10 procent van de Nederlanders boven de 18 jaar de populaire game.

Bron »


Negen van de tien jonge vrouwen hebben stressklachten

Managersonline Twee derde van de Nederlanders heeft stressklachten. Bij vrouwen tussen de achttien en 34 jaar is dit zelfs 85 procent. In Nederland gebruikt vier procent een app om stressklachten te verminderen.

Bron »


'Eén op vijf Nederlandse hardlopers gebruikt Runkeeper-app'

Nu.nl De hardloopapplicatie Runkeeper wordt gebruikt door 18 procent van de Nederlandse hardlopers. Dat blijkt uit onderzoek van marktbureau Multiscope, waarvoor 6.000 Nederlanders werden ondervraagd.

Bron »Archief

- 2018


+ 2017


+ 2016


+ 2015


+ 2014


+ 2013


+ 2012


+ 2011


+ 2010


+ 2009


+ 2008


+ 2007


+ 2006


                         Ben jij onze nieuwe Junior Marktonderzoeker?