Inloggen: | Panellid

In het nieuws

Pensioen minder rooskleurig dan verwacht

BNR Bijna de helft van de gepensioneerden krijgt te weinig pensioen en leeft buitengewoon sober. Er is geen geld meer voor vakantie en zelfs uitjes zitten er niet meer in.
Bron »

Nederlanders gooien helft gemaakte printjes weg

Automatisering Gids Meer dan 60 procent van alle Nederlanders verspilt wekelijks één of meer geprinte pagina’s. Die printjes worden weggegooid of blijven op de printer liggen.
Bron »


Kind moet van ouders rond 21e het huis uit

NU.nl Jongeren in ons land moeten, als het aan de ouders ligt, zo rond hun 21e het huis uit. In het noorden ligt die leeftijd lager, in het zuiden juist hoger. Dat blijkt uit onderzoek van Multiscope in opdracht van coöperatie DELA onder duizend respondenten.
Bron »


Onzekerder het vliegtuig in

De Telegraaf De vliegramp met de MH17 en het neerstorten van het toestel van German Wings hebben Nederlandse reizigers niet onberoerd gelaten. We vliegen nog steeds maar we denken er nu wel meer over na voordat we aan boord gaan. Bron »


Veertig procent Nederlanders heeft 'mislukte' vakantie gehad

NU.nl Ruim veertig procent van de Nederlanders heeft wel eens een mislukte vakantie gehad. Tegenvallende accommodaties en de reis zelf zijn daarbij meestal de oorzaak.
Bron »


Nederlanders ergeren zich op vakantie

Linda Ontspanning en plezier, dat is waar je in eerste instantie aan denkt tijdens de zomervakantie. Maar die vlieger gaat niet altijd op: we balen ook behoorlijk.Vier op de tien Nederlanders blijkt zich regelmatig te ergeren tijdens de vakantie.
Bron »


Ondanks taalbarrière blijven we naar Frankrijk gaan

AD De gemiddelde Nederlandse vakantieganger gaat met de auto op vakantie in eigen land, Frankrijk, Duitsland of Spanje. Onderweg wordt er vooral geklaagd over files en op de plaats van bestemming over taalbarrières en het weer.
Bron »


Eén op de tien smartphones heeft een kapot scherm

Metro Een op de tien smartphonebezitters loopt rond met een kapot scherm. Dat blijkt uit onderzoek van onderzoeksbureau Multiscope onder ruim duizend Nederlanders. Zo’n 20 procent van de toestellen heeft een mankement aan het scherm, de accu of de knoppen.
Bron »


Waarom blijven we met beschadigde smartphones rondlopen?

NOS Het gebeurt op de momenten dat je even niet oplet. Dronken in de kroeg, append op de fiets of tijdens een toiletbezoek. Je laat je telefoon vallen en ineens zit er een gi-gan-tische ster in. Of na maanden intensief gebruik, doet ineens dat knopje het niet meer.
Bron »


Eén op de tien heeft gebarsten smartphonescherm

Spits Iedereen kent hem wel: die sukkel wiens telefoon altijd een gebarsten scherm heeft. Maar een nieuwe halen, ho maar. Het ding doet het immers nog prima. En die glassplinters in je hand neem je op de koop toe. Uit onderzoek van Multiscope blijkt dat één op de tien mensen rondloopt met zo’n kapot scherm.
Bron »Archief

- 2018


+ 2017


+ 2016


+ 2015


+ 2014


+ 2013


+ 2012


+ 2011


+ 2010


+ 2009


+ 2008


+ 2007


+ 2006


                         Ben jij onze nieuwe Junior Marktonderzoeker?