Inloggen: | Panellid

In het nieuws

Socialemedia spookaccounts zorgen voor problemen

Marketingfacts We komen op social media met grote regelmaat profielen van overleden mensen tegen. Bijna de helft (47 procent) van de Nederlanders werd wel eens geconfronteerd met een ‘spookaccount’. Ruim 80 procent heeft niets geregeld als het gaat om wat ze achterlaten op sociale media na hun dood.

Bron »

Nederlanders missen quinoa en chiazaad in bedrijfsrestaurant

Nu.nl 40 procent van de Nederlanders wil populaire voedingsmiddelen zoals quinoa en chiazaad kunnen eten in het bedrijfsrestaurant. Dat blijkt uit onderzoek van Multiscope in opdracht van cateraar Eurest onder ruim 1.000 respondenten.

Bron »


Tv steeds vaker gebruikt als scherm. Met name Netflix en Popcorn Time zijn populair

Adformatie De tv wordt steeds minder gebruikt voor het kijken van reguliere televisie uitzendingen en meer ingezet voor online streamingdiensten. De smart tv speelt hierin een centrale rol. Dit stelt onderzoeksbureau Multiscope

Bron »


500.000 gebruikers voor Blendle, een kwart van de Nederlanders is er bekend mee

Emerce Een kwart van de Nederlanders is bekend met Blendle. Momenteel heeft de dienst ongeveer een half miljoen gebruikers. De helft gebruikt de krantenkiosk minimaal een keer per week

Bron »


Bezorging pakketjes het liefst 's avonds en niet bij verre buren

Nu.nl Nederlanders krijgen hun pakketje het liefst op een doordeweekse avond bezorgd. Bezorging bij de buren is wenselijk, maar het liefst niet verder dan twee deuren.

Bron »


Negen van de tien smartphonegebruikers in Nederland kunnen op vakantie niet zonder internet

Telegraaf Negen van de tien smartphonegebruikers in Nederland kunnen op vakantie niet zonder internet. Twee derde houdt bij het kiezen van de accommodatie zelfs rekening met de aanwezigheid van wifi.

Bron »


Kun je dit sturen naar je baas? onze manier van communiceren verandert, ook op werk

NRC Hoe hoort het Whatsappen met collega’s, emoticons sturen naar je baas: onze manier van communiceren verandert, ook op werk. Maar hoeveel informatie is te veel informatie?

Bron »


We gaan niet op vakantie zonder internet. Je bent niet de enige

Dutchcowboys Kun jij ook niet zonder internet op vakantie? Je bent niet de enige. Maar liefst twee derde van de Nederlandse vakantiegangers houdt bij het kiezen van de accommodatie rekening met wifi. Dit blijkt uit een martkonderzoek van Multiscope.

Bron »


Gemiddeld gaat er 11 kilo met een dieet af, maar niet voor lang

Metro We diëten wat af. Bijna de helft van de Nederlanders heeft wel eens een dieet gevolgd. En in eerste instantie met succes. Bijna 80 procent valt af, gemiddeld zelfs 11 kilo. Maar die kilo's zitten er bij het overgrote merendeel ook zo weer aan.

Bron »


Nederlanders vertrouwen blind op hun navigatiesysteem

ANWB.nl Wanneer we automobilisten vragen hoe zij zich voorbereiden op een dagje uit naar het museum of dierentuin aan de andere kant van het land, geeft maar liefst 77% aan blind te vertrouwen op hun navigatiesysteem. Slechts 2% stippelt de route nog uit aan de hand van een traditionele routekaart.

Bron »Archief

- 2018


+ 2017


+ 2016


+ 2015


+ 2014


+ 2013


+ 2012


+ 2011


+ 2010


+ 2009


+ 2008


+ 2007


+ 2006


                         Ben jij onze nieuwe Junior Marktonderzoeker?