Inloggen: | Panellid

Weblog

15% van huishoudens bezit slimme verlichting en schakelaars

Bob de Vries | 30 Juni 2016 | Media & Entertainment, Smart Home Monitor  | 

De categorie verlichting & schakelaars is één van de grootste smart home productcategorieën. 15% van de huishoudens bezit één of meerdere producten uit deze categorie. Door het grote productaanbod en de relatief lage instapprijzen is het voor consumenten toegankelijk om dit type smart home toepassingen aan te schaffen.

Tevreden gebruikers
De meeste consumenten (40%) met slimme verlichting of schakelaars hebben tot 100 euro uitgegeven. Bezitters zien zeker de toegevoegde waarde in van deze smart home producten. Driekwart van de consumenten (76%) met slimme toepassingen voor verlichting en schakelaars zijn erg tevreden over hun aankoop. De productcategorie verlichting & schakelaars gaat een sterke groei doormaken. Veel Nederlandse consumenten verwachten slimme verlichting te kopen. Consumenten die eenmaal in het bezit zijn van slimme verlichting en schakelaars zijn eerder bereid om hun netwerk uit te breiden of aan te vullen met nieuwe producten.
 
 

 
 

Smart Home Monitor

Hoe ’smart’ zijn Nederlandse huishoudens? De Smart Home Monitor is hét marktonderzoek dat inzicht geeft in de status van smart home in Nederland. het rapport is nu beschikbaar. Voor vragen over het rapport kunt u contact opnemen met bob@multiscope.nl


Reageer

:
:
:
 
  

* = verplicht veld. Uw e-mail adres wordt niet getoond in de reactie.
Wij valideren uw eerste reactie op dit weblog voordat we hem plaatsen. Iedere volgende reactie plaatsen we daarna direct zonder validatie.
Abonneer op nieuwsfeed
Inschrijven op nieuwsbrief

April 2019

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
«    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Ben jij onze nieuwe Online Marketeer of Research Consultant?


Multiscope is lid van:
Multiscope is lid van: MOA, Nima, OMI en Esomar