Inloggen: | Panellid

Weblog

De economie groeit, wat doet uw doelgroep nu?

Ruud Dankers | 15 Juni 2015 | Media & Entertainment, Marketing & Marktonderzoek, Financieel panel  | 

Goed nieuws, de economie is weer groeiende. Dat betekent dat uw doelgroep meer te besteden heeft. De koopkracht stijgt en het vertrouwen neemt toe. Dat zorgt voor u als bedrijf voor nieuwe kansen om uw omzet te verhogen. Om deze kansen optimaal te benutten heeft u zoveel mogelijk informatie nodig over uw doelgroep.

De maatschappij verandert voortdurend en het gedrag van uw doelgroep verandert mee. Het oriëntatieproces voor een aankoop is in een korte tijd drastisch verandert. Facebook wordt steeds vaker als zoekmachine gebruikt en jongeren zijn het meest actief op Instagram en Snapchat, diensten die 5 jaar geleden nog niet bestonden.

Het is daarom van groot belang uw doelgroep met enige regelmaat te onderzoeken op gedrag en zodoende aankoopprocessen in kaart te brengen. Zorg ervoor dat uw organisatie zichtbaar is in deze cruciale fase. Multiscope biedt hierin verschillende opties:

Omnibus marktonderzoek
De Marktpeiler is een omnibus onderzoek van Multiscope onder 1.000 Nederlandse consumenten, representatief op leeftijd, geslacht en regio. U kunt hier al voor € 250 een vraag indienen waarbij u binnen een week de resultaten ontvangt. De Marktpeiler is een aantrekkelijke manier om snel, enkele vragen te stellen aan de consument.

Dedicated marktonderzoek
Wilt u een uitgebreid onderzoek doen onder uw doelgroep? Dan maken wij vrijblijvend voor u een offerte voor een onderzoek op maat. Dit zorgt ervoor dat u uitgebreid onderzoek kan doen en meerdere vraagpunten kunt uitvragen, zoals bijvoorbeeld naamsbekendheid en de houding ten opzichte van uw product. We adviseren u graag in het onderzoekstraject om de beste methode voor uw onderzoeksvraag te kiezen.

Structureel marktonderzoek
Multiscope heeft met Socratos online marktonderzoeksoftware waarmee het mogelijk is om structureel marktonderzoek in uw organisatie te integreren. Met deze software kunt u zelf aan de slag met vragenlijsten programmeren, veldwerk beheren, analyseren en rapporteren. U bouwt in Socratos uw eigen panel op, waaronder u regelmatig onderzoek uit te voeren. Met Socratos heeft u continu toegang tot essentiele marktinformatie.


Reageer

:
:
:
 
  

* = verplicht veld. Uw e-mail adres wordt niet getoond in de reactie.
Wij valideren uw eerste reactie op dit weblog voordat we hem plaatsen. Iedere volgende reactie plaatsen we daarna direct zonder validatie.
Abonneer op nieuwsfeed
Inschrijven op nieuwsbrief

Juni 2019

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
« Apr    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Ben jij onze nieuwe Online Marketeer of Research Consultant?


Multiscope is lid van:
Multiscope is lid van: MOA, Nima, OMI en Esomar