Inloggen: | Panellid

Weblog

Hoge interesse in slimme melders

Bob de Vries | 7 Juni 2016 | Media & Entertainment, Cijfers & Trends, Smart Home Monitor  | 

Nederlandse consumenten zien de toegevoegde waarde van slimme rook-, CO- en CO2-melders melders. Binnen de beveiliging- en veiligheidstoepassingen laat deze productgroep een opvallende groei zien. Eén op de tien consumenten (9%) wil slimme melders kopen.

Consumenten zijn bereid flink te besteden
Geïnteresseerde consumenten zijn bereid om tussen de 100 en 250 euro te besteden. Andere toepassingen, zoals slimme deursloten en IP-babyfoons laten een andere groei zien. De productcategorieën huishouden & comfort en connectiviteit gaan een kleinere groei maken. Onduidelijkheid over het gebruik van alle data en de privacy zijn drempels om smart home producten te kopen. Door consumenten te informeren over deze punten valt er wellicht nog een barrière af.
 
 

 
 

Smart Home Monitor

Hoe ’smart’ zijn Nederlandse huishoudens? De Smart Home Monitor is hét marktonderzoek dat inzicht geeft in de status van smart home in Nederland. het rapport is nu beschikbaar. Voor vragen over het rapport kunt u contact opnemen met bob@multiscope.nl


Reageer

:
:
:
 
  

* = verplicht veld. Uw e-mail adres wordt niet getoond in de reactie.
Wij valideren uw eerste reactie op dit weblog voordat we hem plaatsen. Iedere volgende reactie plaatsen we daarna direct zonder validatie.
Abonneer op nieuwsfeed
Inschrijven op nieuwsbrief

April 2019

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
«    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Ben jij onze nieuwe Online Marketeer of Research Consultant?


Multiscope is lid van:
Multiscope is lid van: MOA, Nima, OMI en Esomar