Inloggen: | Panellid

Marketing Pioneers 2010

Op 4 februari 2010 organiseert Multiscope hét evenement voor de innovatieve marketeers van Nederland. Marketing Pioneers is voor marketeers die graag voorop lopen. Ga naar www.marketingpioneers.nl voor meer informatie.


Marketing Pioneers 2008 was een succes

Marketing Pioneers 2008 was pril, maar werd prachtig. Een goede opkomst, bijzondere sprekers, veel interactie met het publiek en (gelukkig) veel complimenten achteraf. Simone Brummelhuis (The Next Women) en Michiel Gerbranda (Mindz) werden door het publiek gekozen als (ex aequo) winnaars van de PEP Talks.

In 2009 willen we dit een vervolg gaan geven. Groter, sneller en wilder. Wil je ons volgen of meedenken? Meld je aan bij de Linkedin group van Marketing Pioneers of schrijf je in op de Multiscope nieuwsbrief. Oh ja, we hebben natuurlijk ook de foto's nog om even na te genieten. Of kijk wat er op Twitter over Marketing Pioneers werd geblogd.

Tot ziens,
Multiscope Marketing Pioneers
Op 11 december 2008 organiseert organiseerde Multiscope het Marketing Pioneers evenement. Een dag in Felix Meritis (Amsterdam) vol vernieuwing, inspirerende sprekers, exclusieve content, interactie en interessante contacten.

Marketing Pioneers is voor marketeers die graag voorop lopen. Voor mensen die graag hun hoofd boven het maaiveld uitsteken en de ambitie hebben om te excelleren in hun vak. 'Revolutie' is het centrale thema van dit eerste evenement.

Het programma start om 13:00 en eindigt om 19:00. Sprekers zijn onder andere Jackie Huba (Church of the Customer, Citizen Marketers), Raimo van der Klein (Mobile Monday, SPRX) en Niek Veendrick (ilocal).

Daarnaast presenteren zes pioniers hun vernieuwende concept of idee in een PEP talk van 15 minuten. De beste PEP talk wordt beloond met € 2.500. Natuurlijk is er tijdens en na het evenement voldoende tijd om te netwerken.

De belangstelling vooraf is groot. Meer dan 600 Marketing Pioneers hebben in de voorregistratie kenbaar gemaakt graag te willen komen. Het aantal plaatsen in de zaal is echter beperkt tot maximaal 300.

Wil je verzekerd zijn van een plaats? Registreer dan snel. Een toegangsbewijs kost € 195. Vol = vol.
Marketing Pioneers homepage

Presentaties


Foto's

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing items in a set called Marketing Pioneers. Make your own badge here.

Marketing Pioneers 2008


Sprekers

Media Partners


Linkedin Marketing PioneersNieuw: baanbrekend rapport over Nederlandse foodmarkt


Multiscope is lid van:
Multiscope is lid van: MOA, Nima, OMI en Esomar