Inloggen: | Panellid

Multiscope organiseert wederom Data Pioneers

Data Pioneers april 2013

Data Pioneers

Op woensdag 10 april organiseert Multiscope voor de derde keer het Data Pioneers evenement in Stadskasteel Oudaen te Utrecht. Data Pioneers is een exclusieve kennis- & inspiratiesessie op het gebied van social media en big data. De focus van de middag ligt op het verkrijgen van marketinginformatie, nu en in de toekomst. Social media (research) en de toepassing van big data spelen hierbij een grote rol. Het gebruik van social media en de toepassing van big data in het bedrijfsleven is nog volop in ontwikkeling. Wat kunnen we er daadwerkelijk mee?

Programma

Het wordt een middag met cases uit de praktijk en experts op het gebied van social media en big data die hun ervaringen delen. Jochem Koole vertelt hoe hij probeert van Deloitte een social business te maken. Bart Roozen (Multiscope) geeft inzichten in de toekomst van social media research en Roland Haeve van Atos gaat in op succesvolle big data cases. Niet enkel in Nederland, maar ook in de rest van Europa. Tenslotte gaat Sander Hoeken in zijn presentatie in op de manier waarop big data ons werk, denken en marketing transformeert. Binnenkort maken we nog een vijfde spreker bekend!

Schrijf je gratis in

Op de website vind je het volledige programma, de mogelijkheid om je te registreren en een terugblik op eerdere edities! Er zijn maximaal 40 gratis plaatsen beschikbaar. Wacht dus niet te lang met aanmelden. Uiteraard is er voldoende ruimte om van gedachten te wisselen met de andere aanwezige topmarketeers die zich binnen hun organisatie met social media en big data bezighouden. Welke inzichten krijgt men nu al uit social en big data? Waar droomt men van als het gaat om de toekomst van social media en big data?

Pioneer Days

Data Pioneers is een onderdeel van de Pioneers Days. De Pioneer Days zijn gratis voor eindbeslissers uit het bedrijfsleven, marketeers en klanten / relaties van Exelirent. Drie dagen vol kennis en inspiratie over data, merken en mobiel. De Pioneers Days zijn een spinoff van het jaarcongres Marketing Pioneers.


Mis geen enkel persbericht

Ontvang persberichten voortaan per mail
Inschrijven op nieuwsbrief
Abonneer op nieuwsfeed
Inschrijven op nieuwsbrief

Bezoek ook:

Archief

- 2020

+ 2019

+ 2018

+ 2017

+ 2016

+ 2015

+ 2014

- 2013

+ 2012

+ 2011

+ 2010

+ 2009

+ 2008

+ 2007

+ 2006

+ 2005

+ 2004

+ 2003

+ 2002

+ 2001

+ 2000


Nieuw: baanbrekend rapport over Nederlandse foodmarkt


Multiscope is lid van:
Multiscope is lid van: MOA, Nima, OMI en Esomar