Inloggen: | Panellid

Smart Consumer Summit

Multiscope organiseerde op dinsdagmiddag 5 juli een exclusieve kennis- & inspiratiesessie: de Smart Consumer Summit. Dit event was gratis voor beslissers uit het bedrijfsleven, marketeers en klanten / relaties van Multiscope. De middag stond in het teken van de veranderingen in het leven van de consument door technologische ontwikkelingen in smart home, smart health en smart media. De invloed van technologie wordt steeds groter in het leven van de consument. Desondanks is er een grote groep Nederlanders voor wie het nog altijd ver van hun bed is. Tijdens de summit gingen we in op de cijfers en trends en hoe diverse producten consumenten steeds verder smart maken. Samen met inspirerende sprekers namen we een kijkje in de toekomst van de consument.

Hoe gaan organisaties om met het verleiden en behouden van consumenten om ze de toegevoegde waarde van deze ontwikkelingen te laten zien. En kunnen de organisaties leren van de data die verzameld wordt? De Smart Consumer Summit biedt cases uit de praktijk en experts op deze gebieden die hun ervaringen delen.

Deze middag hadden we een interessant programma samengesteld, waarbij sprekers van Philips Hue, Eneco/Toon, ONVZ, Curves en Triggi insights deelden. Daarnaast was er ruimte om van gedachten te wisselen met de andere aanwezige topmarketeers die zich binnen hun organisatie hiermee bezighouden. Hoe gaan ze te werk en hoe zien zij de toekomst van alle technologische ontwikkelingen in ons dagelijks leven?

Foto's!

Een fotoverslag is op onze Facebook pagina te zien

Klik hier

Sprekers

Met presentaties van Philips Lighting, Eneco/Toon, ONVZ, Curves en Triggi.

Locatie

Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD Den Bosch

Smart Rapporten

Onlangs verschenen de Smart Health Monitor, de Smart Home Monitor en de Smart Electronics Monitor. Deze uitgebreide rapportages geven een volledig overzicht van deze markten onderbouwd met cijfers en trends. Hoe smart is de consument eigenlijk al?

Multiscope is lid van:
Multiscope is lid van: MOA, Nima, OMI en Esomar