Inloggen: | Panellid

Trend Pioneers

Trend Pioneers is een exclusieve kennis- & inspiratiesessie, waarbij de focus van de middag ligt op het toepassen van nieuwe technieken voor het verkrijgen van marketinginformatie, nu en in de toekomst. Informatie die bedrijven en organisaties helpt bij het nemen van de juiste beslissingen. Een nieuwe rol hierin spelen onder andere social media (monitoring en research), social data, klantpanels en communities.

Het gebruik van deze nieuwe informatiebronnen in het bedrijfsleven is nog volop in ontwikkeling. We zijn allemaal nog aan het pionieren waar we naar toe willen en kunnen. Wat kunnen we er daadwerkelijk mee? Trend Pioneers biedt cases uit de praktijk en experts op deze gebieden die hun ervaringen delen.

Uiteraard is er voldoende ruimte om van gedachten te wisselen met de andere aanwezige topmarketeers die zich binnen hun organisatie hiermee bezighouden. Welke inzichten krijgt men nu al uit bijvoorbeeld social data? Welke technieken en producten gebruikt men nu? En ook: waar droomt men van als het gaat om de toekomst?

Trend Pioneers werd tot nu toe 4 keer gehouden (eerder o nder de naam Data Pioneers). Kijk hier voor een terugblik op deze middagen:

Juni 2012
September 2012
April 2013
November 2013

Locatie

Stadskasteel Oudaen
Oudegracht 99
3511 AE Utrecht

Terugblik

Kijk hier voor de programma's, presentaties en foto's van eerdere edities van Data / Trend Pioneers

Juni 2012
September 2012
April 2013
November 2013

Pioneer Days

Data Pioneers is een onderdeel van de Pioneers Days. Drie dagen vol kennis en inspiratie over data, merken en mobiel. De Pioneers Days zijn een initiatief van Exelirent en een spinoff van het jaarcongres Marketing Pioneers.


Nieuw: baanbrekend rapport over Nederlandse foodmarkt


Multiscope is lid van:
Multiscope is lid van: MOA, Nima, OMI en Esomar