Marktpeiler

De Multiscope Marktpeiler is de gemakkelijkste manier om vragen te stellen aan Nederlandse consumenten. De Marktpeiler is een maandelijks omnibus marktonderzoek onder 1.000 consumenten. Dit multi client onderzoek start iedere eerste maandag van de maand.

Vragenlijst, veldwerk, rapportage en panelbeheer in één pakket!

Socratos is de online applicatie voor het uitvoeren van marktonderzoek. Onze kennis van marktonderzoek is de basis geweest om de applicatie op de meest gebruiksvriendelijke manier in te richten. Met Socratos voert u het gehele online onderzoeksproces van begin tot eind uit via het web. Het programmeren van de vragenlijst, het veldwerk, de analyse en de rapportage
kunnen binnen de online applicatie plaatsvinden. Daarnaast biedt Socratos een geïntegreerde panelmodule. Socratos onderscheidt zich door haar vele gebruiksmogelijkheden, schaalbaarheid en het gebruiksgemak. Het uitgangspunt is dat het gehele traject van online onderzoek geautomatiseerd online kan plaatsvinden.

Representatief marktonderzoek onder Nederlandse consumenten!

In de Marktpeiler loopt een maximum van veertig vragen van verschillende opdrachtgevers mee. Wij zorgen dat de deelnemers een representatieve afspiegeling zijn van de Nederlandse bevolking op basis van geslacht, leeftijd en regio. De deelnemers worden geselecteerd uit het Multiscope consumentenpanel.

De antwoorden op uw vragen raadpleegt u via een beveiligde online rapportage op de Multiscope website, toegankelijk via een persoonlijke login. U kunt tijdens het omnibus marktonderzoek live meekijken met de antwoorden van de respondenten.

Voordelig

Slechts €275 per vraag.

Representatief

1.000 Nederlandse consumenten.

Gemakkelijk

Start iedere eerste maandag van de maand.

Voor wie?

De Multiscope Marktpeiler is het ideale instrument voor bedrijven die op eenvoudige en efficiënte wijze vragen willen stellen aan Nederlandse consumenten. Door het doorlopende karakter van de Marktpeiler kunt u op ieder gewenst moment instappen. Zowel voor adhoc onderzoek als continue onderzoek.

De Marktpeiler kent geen beperking qua onderwerp en wordt voor diverse soorten online marktonderzoek ingezet. Voorbeelden hiervan zijn branche monitoring, concurrentieonderzoek, crossmedia onderzoek, doelgroepenonderzoek, haalbaarheidsstudies, imago-onderzoek, klanttevredenheidsonderzoek, marktanalyse, marketingonderzoek, merkmetingen, naamsbekendheidsonderzoek, opiniepeilingen, positioneringsonderzoek, segmentatieonderzoek, testen van concepten, ideeën en producten, evaluatie van mediacampagnes en website onderzoek.

Hoe werkt het?

1. Prijsmodel
Slechts €275 per losse vraag.

2. Advies
Wij adviseren over de juiste vraagstelling.

3. Testlink
Voor de start ontvangt u een voorbeeld zodat u kunt testen.

4. Respondenten
We garanderen een minimale respons van 1.000 deelnemers.

5. Rapportage
Na de afsluiting kunt u een online rapportage raadplegen.

Portfolio

Accenture
Bol.com
Bovag
Eneco
Holland Casino
Jaarbeurs
Jan Linders
KNHB
Lewis
MKB Nederland
Pearle
De Persgroep
postnl
prins
pwc
Tom Bastian

Meer informatie?

Neem bij vragen contact met mij op via e-mail of telefoon. Ik help u graag verder!

Tom Bastian

tom@multiscope.nl