Vacatures

Projectmanager Marktonderzoek

Wil jij inhoudelijk en commercieel aan de slag in het marktonderzoek en durf je daarbij de verantwoordelijkheid te nemen over een eigen afdeling? Dan is de vacature van projectmanager marktonderzoek bij Multiscope je op het lijf geschreven.

Wij zijn op zoek naar een marktonderzoek topper die verantwoordelijk wordt voor de groei en doorontwikkeling van onze afdeling marktcijfers. We publiceren op doorlopende basis vele marktrapporten in branches zoals media & technology, e-commerce & retail, vervoer & wonen en food & health.

Als projectmanager ben je een commerciële marktonderzoeker die niet alleen inhoudelijk sterk is, maar ook voldoende kennis heeft van marketing. Want naast het inhoudelijk uitbouwen van ons portfolio van marktrapporten willen we ook commercieel verder groeien.

Senior Marktonderzoeker

Multiscope zoekt een ervaren marktonderzoeker die ons team komt versterken. Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière en wil je in de komende jaren doorgroeien bij een innovatief marktonderzoeksbureau? Dan maken wij graag kennis met jou!

Als senior marktonderzoeker ga je aan de slag met de onderzoeksprojecten van onze grote klanten. Het doel is een hoge klanttevredenheid door projecten foutloos en volgens planning uit te voeren. Je beheert daarbij het onderzoekstraject van A tot Z. Je bent een aanspreekpunt voor bestaande klanten en brengt ook offertes uit voor potentiële klanten. Daarnaast begeleid je junior marktonderzoekers waar nodig bij hun projecten en controleer je de kwaliteit. Tot slot werk je ook mee aan een serie van eigen rapporten die we publiceren. Je wordt een echte steunpilaar waarop we kunnen bouwen.

Junior Marktonderzoeker

Sta je aan het begin van je carrière en wil je doorgroeien bij een innovatief marktonderzoeksbureau? Kun je niet wachten om te laten zien wat je allemaal in je mars hebt? Dan is deze vacature van junior marktonderzoeker perfect voor jou!

Als junior marktonderzoeker ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten bij de uitvoering van hun onderzoeksprojecten. Het doel is een hoge klanttevredenheid door projecten foutloos en volgens planning uit te voeren. Jouw kerntaken zijn klantcontact, het opstellen en programmeren van vragenlijsten, managen van veldwerk en de analyse / rapportage van projecten. Daarnaast breng je ook offertes uit voor bestaande en potentiële klanten. Tot slot werk je ook mee aan een serie van eigen rapporten die we publiceren.

Open sollicitatie

Ben je van mening dat je met jouw ervaring en kwaliteiten een versterking van ons team bent? Stuur dan een sollicitatiebrief en je CV naar solliciteren@multiscope.nl. Wie weet betekent jouw initiatief op korte of lange termijn de start van een interessante functie bij Multiscope. We zijn namelijk altijd geïnteresseerd in talenten en toppers die onze organisatie kunnen versterken.

Reageren

Stuur je sollicitatie (+CV) per e-mail naar Multiscope (solliciteren@multiscope.nl). Geschikte kandidaten worden daarna uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus op basis van deze personeelsadvertentie wordt niet op prijs gesteld.

John Kivit

john@multiscope.nl
073-6212122