Respondenten voor marktonderzoek

Bent u op zoek naar respondenten voor uw marktonderzoek? Multiscope beheert één van de grootste panels van Nederland. Deze respondenten kunnen we natuurlijk ook uitnodigen voor uw onderzoek. Van de deelnemers in ons onderzoekspanel zijn een groot aantal kenmerken vastgelegd. De kans is groot dat we ook de door u gewenste steekproef kunnen leveren.

Respondenten en panels

Het consumentenpanel van Multiscope telt ongeveer 140.000 deelnemers. Daaruit kunnen we heel gericht selecteren op basis van achtergrondkenmerken zoals geslacht, leeftijd, opleiding, inkomen en regio. Maar ook zaken zoals woon/ werksituatie, financiële situatie, gezondheid, mediagedrag, merkenvoorkeur of vrijetijdsbesteding hebben we in kaart via verschillende doelgroep panels. Daarnaast beheren we het grootste b2b panel van Nederland met daarin 70.000 zakelijke beslissers. Dit is dé bron om zakelijke respondenten voor b2b marktonderzoek te benaderen.

Respons voor ieder onderzoek

Multiscope biedt respons aan voor ieder type onderzoek. Of u nu panelleden zoekt voor een nationaal representatief onderzoek, een zakelijke doelgroep wilt benaderen of respons wilt werven voor een specifiek onderzoek. Voor de meeste onderzoeken kunnen we het veldwerk ook binnen enkele dagen afronden. We hebben 25 jaar ervaring met kwantitatief marktonderzoek en bieden een breed scala van onderzoeksvormen aan.

Kwaliteit respondenten

Onze panelleden worden alleen ingezet voor marktonderzoek. We waarborgen daarbij natuurlijk de privacy van onze leden. Respondenten van Multiscope hebben een sterke intrinsieke motivatie om mee te werken aan onderzoek. Onderzoek onder onze deelnemers leert dat de belangrijkste drijfveren om deel te nemen het uitoefenen van invloed (35%), nieuwsgierigheid (25%) en een beloning (22%) zijn. Door middel van een uitgekiend loyalty systeem zorgen we voor een gezonde motivatie bij onze panelleden. Ieder jaar werven we ongeveer 25.000 nieuwe leden om daarmee de kwantiteit en kwaliteit op peil te houden. Daarnaast zorgt een actief panelbeheer voor goede responspercentages.

Zekerheid van respondenten

Multiscope biedt een aantal zekerheden als u respons inkoopt voor marktonderzoek:

  1. Vaste prijs
  2. Vaste opleverdatum
  3. Responsgarantie

U betaalt alleen een bedrag voor respondenten die daadwerkelijk deelnemen aan uw marktonderzoek (cost per complete). We garanderen daarnaast het vooraf afgesproken aantal respondenten binnen de overeengekomen doorlooptijd.

Vrijblijvende offerte

Bent u nieuwsgiering geworden naar de mogelijkheden om respondenten te werven voor uw onderzoek? Neem dan contact op via 073-6212122 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. U hoort dan snel of wij de gewenste respondenten kunnen leveren. Het antwoord zal in de meest gevallen JA zijn!

Portfolio

Accenture
Bol.com
Bovag
Eneco
Holland Casino
Jaarbeurs
Jan Linders
KNHB
Lewis
MKB Nederland
Pearle
De Persgroep
postnl
prins
pwc
Tom Bastian

Meer informatie?

Neem bij vragen contact met mij op via e-mail of telefoon. Ik help u graag verder!

Tom Bastian

tom@multiscope.nl