Bedrijfsprofiel

Multiscope helpt bedrijven en organisaties met innovatie, groei en verandering. We leggen de basis voor een succesvolle toekomst. Dit doen we door te ondersteunen bij het nemen van de juiste beslissingen door middel van online panels, marktrapporten en innovatieve onderzoeksoplossingen. Verzeker u van succes met de beste marktinformatie!

We zijn een specialist in online marktonderzoek en exploiteren één van de grootste consumenten- en B2B panels van Nederland. Met onze Socratos software kunt u zelf online marktonderzoek uitvoeren en klantpanels beheren. De Multiscope Marktpeiler is daarnaast de gemakkelijkste manier om vragen te stellen aan Nederlandse consumenten.

Bent u op zoek naar actuele cijfers van uw markt? Onze marktanalisten onderzoeken op doorlopende basis de ontwikkelingen van een groeiend aantal markten. We publiceren regelmatig nieuwe marktrapporten binnen automotive, finance, food, health, home en media.

Tot slot bieden we een gestandaardiseerde lijn van onderzoeksvormen en methodieken die direct toepasbaar zijn op uw strategische vraagstukken. Hierdoor kunnen we een snelle doorlooptijd en hoge kwaliteit van uw onderzoek garanderen.

Sinds 1993 vervullen we een pioniersrol bij de ontwikkeling van online marktonderzoek in Nederland. Multiscope is een handelsnaam van Exelirent BV. Naast Multiscope valt ook dochterbedrijf Shareforce onder Exelirent. We werken samen aan de toekomst vanuit een historisch pand in het centrum van ’s-Hertogenbosch.

Feiten

Locatie

‘s-Hertogenbosch

Projecten

150 per jaar

Mensen