Product

Responses

0

Projecten

0

Klanten

0

Mobiel compatible

De enquêtes van Socratos zijn geschikt om op tablet of mobiel in te vullen. Vraagtypes zijn geschikt voor tablet en mobiel. Door het toepassen van responsive designs past het sjabloon zich automatisch aan.

Integreer uw huistijl

Alle sjablonen (bv. enquête, e-mail en rapportage) zijn aanpasbaar in uw eigen huisstijl. Gebruik uw kleuren, logo en afbeeldingen. Het is mogelijk om standaard sjablonen aan te passen of met vrije opmaak het sjabloon helemaal naar uw hand te zetten.

50+ vraagtypes

Meer dan 50 verschillende vraagtypes. Onder andere single respons, multiple respons, numeriek, open vragen, conjoint, drag-and-drop, NPS, audio en video. Maak gebruik van routingregels en verberg en vervang antwoordopties om de enquête volledig relevant te maken voor de respondent.

Beheer uw panel

De uitgebreide panel module biedt volledig beheer van uw panel in Socratos. Integreer het panel in uw eigen omgeving. Krijg inzicht in de activiteit en het verloop van uw panel. Beloon uw respondenten: punten sparen, jackpot en/of doneren aan goede doelen.

Analyse

Met de analyse mogelijkheden in Socratos kunnen open antwoorden gecategoriseerd worden om de resultaten te kwantificeren. Classificeer numerieke vragen en hergroepeer gesloten antwoorden en de ‘anders, namelijk’-optie.

Rapportage

Socratos biedt uitgebreide rapportage mogelijkheden. Real-time, dus al inzicht in resultaten tijdens het veldwerk. Tabellen, online rapportage met grafieken en dashboards. Filter resultaten op specifieke antwoorden of pas weging toe. Exporteer de data naar CSV of rechtstreeks naar SPSS via een ODBC koppeling.