Inloggen: | Panellid

Nederlander continu online

Dat Nederlanders massaal WhatsApp gebruiken, onderzochten we vorige maand al. Nu blijkt ook dat we massaal op vakantie internet gebruiken en er zelfs rekening mee houden als we een vakantie boeken. Naast online activiteiten op vakantie bleek ook dat online shoppen steeds belangrijker wordt. Zo bleek uit onderzoek dat Nederlanders het liefst hun pakketje op werkdagen in de avond bezorgd willen hebben.

Hieronder een kleine selectie van de media die aandacht aan de onderzoeken van Multiscope besteedde. Het volledige nieuwsoverzicht leest u hier.

Negen van de tien smartphonegebruikers in Nederland kunnen op vakantie niet zonder internet

Telegraaf Negen van de tien smartphonegebruikers in Nederland kunnen op vakantie niet zonder internet. Twee derde houdt bij het kiezen van de accommodatie zelfs rekening met de aanwezigheid van wifi.
Klik hier voor het volledige artikel.


We gaan niet op vakantie zonder internet

Dutchcowboys Kun jij ook niet zonder internet op vakantie? Je bent niet de enige. Maar liefst twee derde van de Nederlandse vakantiegangers houdt bij het kiezen van de accommodatie rekening met wifi.
Klik hier voor het volledige artikel.Bezorging pakketjes het liefst 's avonds en niet bij verre buren

NU.nl Nederlanders krijgen hun pakketje het liefst op een doordeweekse avond bezorgd. Bezorging bij de buren is wenselijk, maar het liefst niet verder dan twee deuren.
Klik hier voor het volledige artikel.Kun je dit sturen naar je baas? onze manier van communiceren verandert, ook op werk

NRC Hoe hoort het Whatsappen met collega’s, emoticons sturen naar je baas: onze manier van communiceren verandert, ook op werk. Maar hoeveel informatie is te veel informatie?
Klik hier voor het volledige artikel.


Ga naar het volledige overzicht van In het nieuws.

Mis geen enkel persbericht

Ontvang persberichten voortaan per mail
Inschrijven op nieuwsbrief
Abonneer op nieuwsfeed
Inschrijven op nieuwsbrief

Bezoek ook:

Archief

- 2019

+ 2018

+ 2017

+ 2016

- 2015

+ 2014

+ 2013

+ 2012

+ 2011

+ 2010

+ 2009

+ 2008

+ 2007

+ 2006

+ 2005

+ 2004

+ 2003

+ 2002

+ 2001

+ 2000Multiscope is lid van:
Multiscope is lid van: MOA, Nima, OMI en Esomar