Software voor marktonderzoek

Socratos is de applicatie voor het uitvoeren van online marktonderzoek en het beheren van uw klantpanel. Met Socratos voert u het gehele onderzoeksproces van begin tot eind uit via het web. Socratos biedt ongekende mogelijkheden.
  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

Meer dan 50 vraagtypes

Meer dan 50 vraagtypes om uw enquête volledig naar wens te programmeren.

Overzichtelijke dashboards

Presenteer informatie in overzichtelijke dashboards met moderne visuals.

Klantpanel beheren

Uitgebreid panelbeheer. Ga de conversatie aan met uw achterban.

Vragenlijst, veldwerk, rapportage en panelbeheer in één pakket!

Socratos is de online applicatie voor het uitvoeren van marktonderzoek. Onze kennis van marktonderzoek is de basis geweest om de applicatie op de meest gebruiksvriendelijke manier in te richten. Met Socratos voert u het gehele online onderzoeksproces van begin tot eind uit via het web. Het programmeren van de vragenlijst, het veldwerk, de analyse en de rapportage
kunnen binnen de online applicatie plaatsvinden. Daarnaast biedt Socratos een geïntegreerde panelmodule. Socratos onderscheidt zich door haar vele gebruiksmogelijkheden, schaalbaarheid en het gebruiksgemak. Het uitgangspunt is dat het gehele traject van online onderzoek geautomatiseerd online kan plaatsvinden.

Door middel van point-and-click enquêtes opstellen met meer dan 50 verschillende vraagtypes. Eenvoudig meertalige enquêtes programmeren en analyseren.
Dashboards zijn ideaal voor een overzichtelijke en visuele weergave van uw resultaten. Geen tijdrovende en uitgebreide rapportages meer, maar resultaten in één oogopslag inzichtelijk.
Een centrale cockpit voor real-time marketinginformatie en conversatie met uw achterban (klanten, doelgroep). U bepaalt de onderwerpen en de resultaten blijven in uw eigen Socratos omgeving.
De enquête- en e-mailsjablonen zijn volledig aan te passen naar uw eigen huisstijl inclusief logo. Een onbeperkt aantal sjablonen is mogelijk. Ook uw rapportages kunnen in uw eigen huisstijl.
Referenties

Voer zelf snel en eenvoudig online marktonderzoek uit!


Multiscope is lid van:
Multiscope is lid van: MOA, Nima, OMI en Esomar