Inloggen: | Panellid

Je nieuwe loopbaan begint hier

Welkom bij de vacatures van online onderzoeksbureau Multiscope. Hier vind je alle openstaande vacatures en de mogelijkheden voor stages / afstuderen. Wil je zien wat ons zoal bezig houdt? Kijk dan op onze website voor de weblog, het bedrijfsnieuws en publicaties in de media. Wil je eerst wat sfeerproeven? Bekijk dan onze foto´s, raadpleeg de LinkedIn profielen van medewerkers of bezoek de Multiscope Facebook Pagina.


Multiscope fotoserie Multiscope LinkedIn Multiscope Facebook Multiscope Twitter

Solliciteer direct!

Ben je van mening dat je met jouw ervaring en kwaliteiten een versterking van ons team bent? Stuur dan een sollicitatiebrief en je CV naar solliciteren@multiscope.nl. Wie weet betekent jouw initiatief op korte of lange termijn de start van een interessante functie bij Multiscope. We zijn namelijk altijd geÔnteresseerd in talenten en toppers die onze organisatie kunnen versterken.

Senior Marktonderzoeker

Multiscope zoekt een ervaren marktonderzoeker die ons team komt versterken. Ben jij toe aan de volgende stap in je carriŤre en wil je in de komende jaren doorgroeien bij een innovatief marktonderzoeksbureau?

Meer informatie »

Junior Marktonderzoeker

Sta je aan het begin van je carriŤre en wil je doorgroeien bij een innovatief marktonderzoeksbureau? Kun je niet wachten om te laten zien wat je allemaal in je mars hebt? Dan is deze functie van junior marktonderzoeker perfect voor jou!

Meer informatie »
Contactpersoon

John Kivit John Kivit
john@multiscope.nl
073-6212122
Bekijk het profiel van John Kivit op LinkedIn John Kivit op Twitter

Nieuw: baanbrekend rapport over Nederlandse foodmarkt


Multiscope is lid van:
Multiscope is lid van: MOA, Nima, OMI en Esomar