Vacatures

Freelance Marktonderzoeker

Multiscope is op zoek naar freelance marktonderzoekers om samen marktrapporten mee te initiëren, uitvoeren en lanceren. We bouwen aan een netwerk van onderzoekers, auteurs en experts waarmee we samen een brede lijn van marktrapporten opzetten. We gaan samen ondernemen, kiezen een onderwerp, lanceren een rapport in de markt en delen de opbrengsten.

In onze samenwerking heb jij de rol van auteur en wij die van uitgever. Jij bent verantwoordelijk voor de vragenlijst, analyse, teksten en rapportage. Wij zijn verantwoordelijk voor design, eindredactie, marketing en sales. Daarnaast zetten wij onze consumenten- en B2B panels in en nemen daarmee de respons voor onze rekening. Wij coachen en begeleiden je periodiek om samen een optimaal resultaat te bereiken.

Junior Marktonderzoeker

Sta je aan het begin van je carrière en wil je doorgroeien bij een innovatief marktonderzoeksbureau? Kun je niet wachten om te laten zien wat je allemaal in je mars hebt? Dan is deze functie van junior marktonderzoeker perfect voor jou!

Als junior marktonderzoeker ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten bij de uitvoering van hun onderzoeksprojecten. Het doel is een hoge klanttevredenheid door projecten foutloos en volgens planning uit te voeren. Jouw kerntaken zijn het programmeren van vragenlijsten, managen van veldwerk en de analyse / rapportage van projecten. Daarnaast ondersteun je de gebruikers van onze eigen onderzoekssoftware.

Open sollicitatie

Ben je van mening dat je met jouw ervaring en kwaliteiten een versterking van ons team bent? Stuur dan een sollicitatiebrief en je CV naar solliciteren@multiscope.nl. Wie weet betekent jouw initiatief op korte of lange termijn de start van een interessante functie bij Multiscope. We zijn namelijk altijd geïnteresseerd in talenten en toppers die onze organisatie kunnen versterken.

Reageren

Stuur je sollicitatie (+CV) per e-mail naar Multiscope (solliciteren@multiscope.nl). Geschikte kandidaten worden daarna uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus op basis van deze personeelsadvertentie wordt niet op prijs gesteld.

John Kivit

john@multiscope.nl
073-6212122