Vacatures

Junior Marktonderzoeker

Sta je aan het begin van je carrière en wil je doorgroeien bij een innovatief marktonderzoeksbureau? Kun je niet wachten om te laten zien wat je allemaal in je mars hebt? Dan is deze functie van junior marktonderzoeker perfect voor jou!

Als junior marktonderzoeker ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten bij de uitvoering van hun onderzoeksprojecten. Het doel is een hoge klanttevredenheid door projecten foutloos en volgens planning uit te voeren. Jouw kerntaken zijn het programmeren van vragenlijsten, managen van veldwerk en de analyse / rapportage van projecten. Daarnaast ondersteun je de gebruikers van onze eigen onderzoekssoftware.

Online marketeer

Multiscope is op zoek naar een ervaren en veelzijdige online marketeer ter versterking van ons sales & marketing team. Jij zorgt ervoor dat Multiscope zichtbaar is in de markt en gevonden wordt door onze potentiële klanten. Samen met de commercieel manager ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van marketingacties.

Je kent de toolbox van de moderne marketeer. Je beschikt over een creatieve geest waarmee je continu op zoek bent naar nieuwe mogelijkheden om potentiële klanten te enthousiasmeren en ons bereik te vergroten. Je bent communicatief sterk om onder andere scorende persberichten en wervende webteksten te schrijven. Met jouw gevoel voor design maak je gave uitingen voor Multiscope.

Open sollicitatie

Ben je van mening dat je met jouw ervaring en kwaliteiten een versterking van ons team bent? Stuur dan een sollicitatiebrief en je CV naar solliciteren@multiscope.nl. Wie weet betekent jouw initiatief op korte of lange termijn de start van een interessante functie bij Multiscope. We zijn namelijk altijd geïnteresseerd in talenten en toppers die onze organisatie kunnen versterken.

Reageren

Stuur je sollicitatie (+CV) per e-mail naar Multiscope (solliciteren@multiscope.nl). Geschikte kandidaten worden daarna uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus op basis van deze personeelsadvertentie wordt niet op prijs gesteld.

John Kivit

john@multiscope.nl
073-6212122