Inloggen: | Panellid



Inhoud Smart Food Monitor

Cijfers en trends in food retail Nederland

Dit is de inhoudsopgave van de Smart Food Monitor.

Inhoud
Inleiding
Management Summary
1. Omgang met eten & drinken
1.1 Consumentenprofielen
1.2 Houding en perceptie
1.3 Keurmerken eten en drinken
1.4 Inspiratie en oriëntatie
1.5 Eet- en kookpatroon
2. Aankoop van eten & drinken
2.1 Aankoopgedrag
2.2 Marktaandeel en bestedingen
3. Retail: online & offline
3.1 Supermarkten
3.2 Speciaalzaken
3.3 Foodboxen
3.4 Afhalen en bezorgen
4. Horeca in Nederland
4.1 Out of home
4.2 On the move
4.3 Blurring
5. Food retail in 2020
5.1 Aankoop- en bestedingsintentie
5.2 Groeiprognose
5.3 Food retail trends
5.4 Kansen en bedreigingen
Bijlagen
Verantwoording
Vragenlijst
Tabellen en grafieken

Gratis versie

Download de gratis versie om een goed beeld te krijgen van de Smart Food Monitor

Contact

Neem voor meer informatie contact op met:

Bart Roozen
Stuur een mail
of bel naar 073 - 621 21 22

                   Smart Media Monitor 2017: Digitaal mediagebruik in Nederland