Socratos: de complete oplossing voor online onderzoekKies voor Socratos en profiteer van kortere doorlooptijden van onderzoekstrajecten. Speel sneller in op actualiteiten in de markt en voorzie uw organisatie van structurele feedback en actuele data uit de markt.
 • 50+ vraagtypes

  Meer dan 50 verschillende vraagtypes. Onder andere single respons, multiple respons, numeriek, open vragen, conjoint, drag-and-drop, NPS, audio en video. Maak gebruik van routingregels en verberg en vervang antwoordopties om de enquête volledig relevant te maken voor de respondent.
 • Beheer uw panel

  De uitgebreide panel module biedt volledig beheer van uw panel in Socratos. Integreer het panel in uw eigen omgeving. Krijg inzicht in de activiteit en het verloop van uw panel. Beloon uw respondenten: punten sparen, jackpot en/of doneren aan goede doelen.
 • Respons behalen

  Nodig respondenten uit via e-mail of upload csv-bestanden. Herinner de respondent met een remindermailing. Of verzamel respons met een algemene link (ook voor social media), een pop-up of via een inlogscherm. Maak vanuit de panelmodule specifieke selecties voor uw onderzoek.
 • Integreer uw huisstijl

  Alle sjablonen (bv. enquête, e-mail en rapportage) zijn aanpasbaar in uw eigen huisstijl. Gebruik uw kleuren, logo en afbeeldingen. Het is mogelijk om standaard sjablonen aan te passen of met vrije opmaak het sjabloon helemaal naar uw hand te zetten.
 • Ook op tablet en mobiel

  De enquêtes van Socratos zijn geschikt om op tablet of mobiel in te vullen. Vraagtypes zijn geschikt voor tablet en mobiel. Door het toepassen van responsive designs past het sjabloon zich automatisch aan.
 • Analyse

  Met de analyse mogelijkheden in Socratos kunnen open antwoorden gecategoriseerd worden om de resultaten te kwantificeren. Classificeer numerieke vragen en hergroepeer gesloten antwoorden en de ‘anders, namelijk’-optie.
 • Rapportage

  Socratos biedt uitgebreide rapportage mogelijkheden. Real-time, dus al inzicht in resultaten tijdens het veldwerk. Tabellen, online rapportage met grafieken en dashboards. Filter resultaten op specifieke antwoorden of pas weging toe. Exporteer de data naar CSV of rechtstreeks naar SPSS via een ODBC koppeling.
 • Dashboards

  Presenteer de belangrijkste resultaten uit diverse onderzoeken op een overzichtelijk dashboard. Real time resultaten, dus al inzicht in de resultaten tijdens het veldwerk. Point-and-click eenvoudig het dashboard bij elkaar. Het sjabloon is aanpasbaar in uw eigen huisstijl. Deel het dashboard met een openbare link.

Voer zelf snel en eenvoudig online marktonderzoek uit!


Multiscope is lid van:
Multiscope is lid van: MOA, Nima, OMI en Esomar