Inloggen: | Panellid

Weblog

Nuvema landelijk nieuws dankzij Marktpeiler

Tjitske Boots | 20 September 2016 | Bedrijf & Markt, Online Panel  | 

Nuvema is een bekende aanbieder van uitvaartverzekeringen en maakt al een aantal jaar gebruik van de Marktpeiler, de maandelijkse omnibus van Multiscope. Nuvema weet met hedendaagse, trendy onderwerpen PR te genereren. Een voorbeeld is het Social Media Testament.

Nuvema’s Social Media Testament
Wat gebeurt er met je social media-profielen wanneer je komt te overlijden? Om het nabestaanden makkelijk te maken heeft Nuvema het Social Media Testament geïntroduceerd. Hiermee kun je op eenvoudige wijze aangeven wat er met je online profielen moet gebeuren na je overlijden. Zo voorkom je dat je nabestaanden een pijnlijke verjaardagsmelding of een vriendschapsvoorstel krijgen wanneer je bent overleden.

Marktpeiler biedt oplossing
Middels de Marktpeiler zorgt Nuvema voor veel publiciteit. De Marktpeiler is een vragenlijst die bestaat uit vragen van verschillende opdrachtgevers. Het is een eenvoudige en voordelige manier om enkele vragen te stellen aan een representatieve groep van 1.000 Nederlanders. Voor journalisten is een representatief onderzoek en een grote steekproef belangrijk.

Het onderzoek
Multiscope hielp hen met het opstellen van de vragen en verzorgde het veldwerk. Nuvema kon zelf via een login de resultaten bekijken en analyseren. Wat bleek: bijna zes op de tien Nederlanders hebben nog nooit nagedacht over wat er met hun online profielen moet gebeuren na het overlijden en bijna de helft wil dat zijn nabestaanden hierover beslissen. Dit terwijl ook zes op de tien niet zitten te wachten op het beheren van accounts van overleden familieleden. Het Social Media Testament is een handige tool om dit probleem voor te zijn.


De Marktpeiler helpt ons om onze producten meer aandacht te geven in de media. Je merkt dat journalisten kritisch zijn in wat ze publiceren. De Marktpeiler voldoet aan de eisen en helpt ons daarom om onze uitspraken kracht bij te zetten. Ons persbericht werd onder andere overgenomen door RTL Z, Trouw en Kassa
Matthias Blom (Nuvema)

Ook gebruik maken van de Marktpeiler?
De Marktpeiler start iedere eerste maandag van de maand. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag vragen mee laten lopen? Neem dan contact op met Karen Visser via karen@multiscope.nl of bel 073-6212122.

Reageer

:
:
:
 
  

* = verplicht veld. Uw e-mail adres wordt niet getoond in de reactie.
Wij valideren uw eerste reactie op dit weblog voordat we hem plaatsen. Iedere volgende reactie plaatsen we daarna direct zonder validatie.
Abonneer op nieuwsfeed
Inschrijven op nieuwsbrief

Januari 2020

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
« Dec    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Nieuw: baanbrekend rapport over Nederlandse foodmarkt


Multiscope is lid van:
Multiscope is lid van: MOA, Nima, OMI en Esomar