Inloggen: | Panellid

Weblog

Ontwikkeling app voor onderzoek: eerste screenshots

Bart Roozen | 29 Juni 2016 | Mobiel Marktonderzoek  | 

Een paar weken geleden hebben we de app voor mobiel onderzoek van Multiscope aangekondigd. We zijn uiteraard al langer bezig met de ontwikkeling van deze app. Met als doel om in september de app te lanceren!

Eerste screenshot onderzoeksapp
De ontwikkeling loopt voorspoedig en op korte termijn gaan we de eerste tests draaien met de panelleden. Hoe ervaren zij het gebruik van de app en de deelname aan deze nieuwe manier van onderzoek? Als zij voor de eerste keer inloggen dan zien ze in ieder geval dit startscherm:

Ik ben blij met het design. Niet alleen van het startscherm, maar van de gehele app. De komende weken zal ik vaker een screenshot met je delen om je op de hoogte te houden van de ontwikkeling.

Mobiel marktonderzoek met Multiscope
De nieuwe onderzoeksapp van Multiscope maakt het mogelijk om consumenten eenvoudig te bereiken voor mobiel marktonderzoek. Mobiel onderzoek met Multiscope geeft weer relevante inzichten in uw doelgroep. De noodzaak van marktonderzoek verandert niet. De consument verandert wel. De manier van onderzoek uitvoeren dus ook. Voor meer informatie over mobiel marktonderzoek met de app van Multiscope kunt u contact opnemen met Bart Roozen (073-6212122 of bart@multiscope.nl).


Reageer

:
:
:
 
  

* = verplicht veld. Uw e-mail adres wordt niet getoond in de reactie.
Wij valideren uw eerste reactie op dit weblog voordat we hem plaatsen. Iedere volgende reactie plaatsen we daarna direct zonder validatie.
Abonneer op nieuwsfeed
Inschrijven op nieuwsbrief

Januari 2020

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
« Dec    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Nieuw: baanbrekend rapport over Nederlandse foodmarkt


Multiscope is lid van:
Multiscope is lid van: MOA, Nima, OMI en Esomar