Inloggen: | Panellid

Visie

Het is onze missie om toonaangevend, vernieuwend en open te opereren binnen de marktonderzoekindustrie. Wij geloven dat marktonderzoek beter kan en dat mensen het verschil maken in onze dienstverlenende industrie. Onze onderscheidende waarde zit in service, kennis en contacten. Het web speelt een centrale rol in de dienstverlening aan onze opdrachtgevers.

Bedrijfsprofiel

organisatie schemaSinds de oprichting eind 1993 heeft Multiscope zich ontwikkeld tot een toonaangevend online onderzoeksbureau. Lees in het bedrijfsprofiel alles over de historie, organisatie, activiteiten, klanten en werknemers. Persoonlijk contact nodig? Raadpleeg dan de contactpagina.

Referenties

Een groot aantal bedrijven en organisaties hebben in de afgelopen jaren gebruik gemaakt van onze diensten. Een gedeeltelijke klantenlijst, gerangschikt naar branche vindt u op de referentiepagina.

referenties

Nieuws

Wij informeren u graag over onze activiteiten. Op de nieuwspagina vindt u het totaaloverzicht in de vorm van Multiscope nieuws, publicaties in de media en weblog berichten.

Wilt u niks missen? Schrijf dan in voor de nieuwsbrief of abonneer u op een van de volgende RSS feeds:

 Multiscope - compleet nieuws Multiscope - compleet nieuws RSS

 Multiscope - nieuwsberichten Multiscope - nieuwsberichten RSS

 Multiscope - in het nieuws Multiscope - in het nieuws RSS

 Multiscope - weblog Multiscope - weblog RSS


Vacatures

Talent is altijd welkom! Kijk onder vacatures als u ge´nteresseerd bent in een baan of stage/afstudeerproject bij Multiscope.Multiscope is lid van:
Multiscope is lid van: MOA, Nima, OMI en Esomar