Inloggen: | Panellid

Heeft u ook zo'n hekel aan wachten?

's-Hertogenbosch - 15 mei 2008.

Supersnel online onderzoek

Online onderzoek kan sneller en simpeler. Met de compleet vernieuwde rapportage module van Multiscope Socratos heeft u letterlijk binnen enkele minuten uw online rapportage samengesteld. U klikt en sleept uw rapportage simpelweg in elkaar. Niet langer dagen of weken wachten voordat u toegang heeft tot de juiste data, maar direct aan de slag.

Bovendien kunt u uw rapport gemakkelijk toevoegen aan uw eigen website of gebruik maken van de printversie.

Klik hier voor voorbeeldrapportages:

Ruime keuze uit verschillende grafiektypen

U heeft een ruime keuze uit verschillende presentatievormen:
  • Cirkelgrafiek

  • Ringgrafiek

  • Kolommengrafiek

  • Vlakgrafiek

  • Stafgrafiek

  • Lijngrafiek

  • Tabellen en lijsten
De grafieken zijn volledig configureerbaar naar eigen wens. 2D of 3D, eigen sjablonen, data filters en een aanpasbare sortering zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden.


Een krachtige rapportage generator

Met de krachtige rapportage generator stelt u uw online rapportage volledig naar wens samen. Zo kunt u niet alleen grafieken toevoegen, maar ook afbeeldingen, teksten, tabellen en kruistabellen. Ook kunt u standaard elementen zoals hoofdstuktitels, paragrafen, subparagrafen, paginanummers en een automatisch te genereren inhoudsopgave toevoegen. Alles op basis van uw eigen rapportsjablonen waarvan u ook zelf het pagina formaat en de pagina stand kunt bepalen.

U verfijnt uw rapportage daarna door de juiste data- of datumfilters toe te passen op uw data. Natuurlijk verzorgt de rapportage generator ook het benodigde rekenwerk voor u (gemiddelde, mediaan, modus en standaarddeviatie).

En verder ook nog…

Uw rapportage hoeft niet beperkt te blijven tot één onderzoek. Zo kunt u meerdere onderzoeken combineren in de rapportage generator. Ook kruistabellen kunt u samenstellen door data uit meerdere onderzoeken te combineren. Tot slot kunt u ook een live weging toepassen op uw data zodat uw onderzoek nog betrouwbaarder wordt. En dat alles met een druk op de knop!

Zien is geloven!

Surf naar onze website voor meer informatie over Multiscope Socratos. De online oplossing voor marktonderzoek. Wij durven u te garanderen dat uw rapportageproces tot 500% sneller wordt! U kunt via de website ook gelijk een online demo aanvragen. Wilt u de krachtige mogelijkheden van Socratos met eigen ogen zien? Bel dan met Peter-Paul Laumans (073-6212122) voor een vrijblijvende demonstratie op uw kantoor.

Mis geen enkel persbericht

Ontvang persberichten voortaan per mail
Inschrijven op nieuwsbrief
Abonneer op nieuwsfeed
Inschrijven op nieuwsbrief

Bezoek ook:

Archief

- 2020

+ 2019

+ 2018

+ 2017

+ 2016

+ 2015

+ 2014

+ 2013

+ 2012

+ 2011

+ 2010

+ 2009

- 2008

+ 2007

+ 2006

+ 2005

+ 2004

+ 2003

+ 2002

+ 2001

+ 2000


Nieuw: baanbrekend rapport over Nederlandse foodmarkt


Multiscope is lid van:
Multiscope is lid van: MOA, Nima, OMI en Esomar