Inloggen: | Panellid

Het succes van software is service

's-Hertogenbosch - 28 oktober 2008. Hoeveel service krijgt u van uw software leverancier? Multiscope levert met Socratos al sinds 2005 het meest complete pakket voor online marktonderzoek. Maar ondanks de vele gebruiksmogelijkheden, schaalbaarheid en het gebruiksgemak geloven wij dat service en een sterke relatie met de klant het verschil maken in software. In het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek wordt onze servicedesk bejubeld door onze klanten. Maar hier blijft het niet bij. Het kan namelijk altijd beter! In dit bericht leest u over de gratis demonstratie, klanten adviesraad en de expert trainingen die op het programma staan.

Gratis demonstratie

Wilt u ook zien hoe Socratos uw activiteiten op het gebied van (online) marktonderzoek efficiënter en leuker kan maken? Bezoek dan tijdens Marketing Pioneers op 11 december de Socratos demonstratie in Felix Meritis. In een demonstratie van een uur laten wij u in vogelvlucht kennismaken met de mogelijkheden. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar rene@multiscope.nl met als onderwerp 'Socratos demo'. Wij nemen dan snel contact met u op om de details door te nemen. Met Multiscope Socratos gaat uw organisatie voor goud!

Klanten adviesraad

In de ochtend van 11 december houden wij al weer voor de derde keer de Socratos klanten adviesraad. Wij vinden product ontwikkeling en groei belangrijk en willen dat samen met onze klanten realiseren. Vandaar dat de visie van onze klanten hierop onmisbaar is! De klant bepaalt mede welke nieuwe toepassingen worden ontwikkeld ter verbetering van Socratos. Bent u Socratos klant? Kom dan naar de adviesraad en laat je stem horen.

We gaan de opzet ten opzichte van de vorige adviesraden iets aanpassen. Minder eenrichtingsverkeer, meer interactie! Daarom zullen we een rondetafel sessie organiseren met vooraf door jullie (en ons) bepaalde agendapunten. Zet de voor jou belangrijke punten op de agenda door een e-mail te sturen naar john@multiscope.nl. Formuleer korte en heldere agendapunten met eventueel een toelichting.

Expert trainingen

Steeds meer klanten beginnen de vele features van Socratos te ontdekken. Maar ook wij zitten niet stil en de doorontwikkeling gaat in een hoog tempo door. Vandaar dat we het idee hebben om twee keer per jaar expert trainingen te organiseren. Op een centrale locatie in het land willen we een intensieve training van 6 uur organiseren waarmee we in één keer je kennis weer volledig op peil brengen. Maak je werk nog efficiënter en verdiep je kennis over de vele nieuwe mogelijkheden. Een expert training kost € 175 per deelnemer (inclusief lunch). Een investering die je binnen no-time terugverdiend hebt. Stuur een e-mail naar peterpaul@multiscope.nl met als onderwerp 'expert training' om je aan te melden. Hij neemt dan snel contact met je op voor alle details.

Gratis toegang tot Marketing Pioneers

Op 11 december 2008 organiseert Multiscope, aansluitend aan de Socratos demonstratie en adviesraad, een mooi evenement in Felix Meritis te Amsterdam. Ook voor ons is het spannend en nieuw, maar we noemen het Marketing Pioneers. Het is nog pril, maar wordt prachtig. We kunnen er daarom nu nog niet alles over vertellen. Een tipje van de sluier kunnen we al wel oplichten: inspiratie, innovatie, contacten, pioniers, het allerbeste en 'wie jarig is trakteert' vormen de hoofdlijnen van deze dag. Een mooie afsluiting van een bijzonder jaar. Socratos klanten en geïnteresseerden hebben gratis toegang tot Marketing Pioneers.

Wil je verzekerd zijn van deze bijzondere ervaring op 11 december 2008? Surf dan snel naar www.marketingpioneers.nl en geef door dat je de datum in je agenda hebt gereserveerd. Zo'n 500 Marketing Pioneers gingen je al voor!

Mis geen enkel persbericht

Ontvang persberichten voortaan per mail
Inschrijven op nieuwsbrief
Abonneer op nieuwsfeed
Inschrijven op nieuwsbrief

Bezoek ook:

Archief

- 2020

+ 2019

+ 2018

+ 2017

+ 2016

+ 2015

+ 2014

+ 2013

+ 2012

+ 2011

+ 2010

+ 2009

- 2008

+ 2007

+ 2006

+ 2005

+ 2004

+ 2003

+ 2002

+ 2001

+ 2000


Nieuw: baanbrekend rapport over Nederlandse foodmarkt


Multiscope is lid van:
Multiscope is lid van: MOA, Nima, OMI en Esomar