Inloggen: | Panellid

Marketing bestseller Jackie Huba naar Nederland

's-Hertogenbosch - 4 december 2008. De Amerikaanse marketing bestseller Jackie Huba spreekt op 11 december tijdens het Marketing Pioneers evenement in Felix Meritis. Marketing Pioneers wordt bezocht door ruim tweehonderd marketing beslissers. Jackie Huba schreef samen met Ben McConnel twee bestsellers op het gebied van 'word-of-mouth' marketing en wordt in de Verenigde Staten gezien als een autoriteit op dit gebied.

Over Jackie Huba

Jackie HubaJackie schreef samen met Ben McConnel "Citizen Marketers - When People are the Message". Een bestseller over de kracht van "Word of Mouth" marketing. De Wall Street Journal over Citizen Marketers: "drop everything and read this book". Ook Seth Godin was zeer enthousiast over het boek: "Wow. Every once in a while a book comes along that changes everything. Citizen Marketers is one of those books". Jackie schreef ook "Creating Customer Evangelists - How Loyal Customers Become a Volunteer Sales Force", door de New York Times geroemd als "the new mantra for entrepreneurial success".

Jackie is één van de bloggers van de Church of the customer blog, die op het moment meer dan 23.000 vaste lezers heeft. In 2008 was zij één van de mede oprichters van "the Society for Word of Mouth", een educatief en sociaal netwerk voor bedrijven die "Word of Mouth" als een deel van het DNA van hun organisatie zien. Haar onderzoekswerk naar klantloyaliteit haalde de Wall Street Journal, de New York Times, Fortune, BusinessWeek, de Financial Times en vele duizenden blogs.

Als spreker en adviseur heeft Jackie Huba gewerkt voor Microsoft, Kraft, American Express, Yahoo en ruim duizend MKB bedrijven. Voor haar periode als Word of Mouth marketeer leidde ze 12 jaar lang de B2B marketing afdeling van IBM software.

Over Marketing Pioneers

Marketing Pioneers is een evenement voor marketeers die graag voorop lopen. Voor mensen die hun hoofd boven het maaiveld uitsteken en de ambitie hebben om te excelleren in hun vak. 'Revolutie' is het centrale thema van dit eerste evenement.

Het programma start om 13:00 en eindigt om 19:00. Sprekers zijn onder andere Jackie Huba (Church of the Customer, Citizen Marketers), Raimo van der Klein (Mobile Monday, SPRX) en Niek Veendrick (ilocal).

Daarnaast presenteren zes pioniers hun vernieuwende concept of idee in een PEP Talk van 15 minuten. De beste PEP talk wordt beloond met € 2.500. Natuurlijk is er tijdens en na het evenement voldoende tijd om te netwerken.



Mis geen enkel persbericht

Ontvang persberichten voortaan per mail
Inschrijven op nieuwsbrief
Abonneer op nieuwsfeed
Inschrijven op nieuwsbrief

Bezoek ook:

Archief

- 2020

+ 2019

+ 2018

+ 2017

+ 2016

+ 2015

+ 2014

+ 2013

+ 2012

+ 2011

+ 2010

+ 2009

- 2008

+ 2007

+ 2006

+ 2005

+ 2004

+ 2003

+ 2002

+ 2001

+ 2000


Nieuw: baanbrekend rapport over Nederlandse foodmarkt


Multiscope is lid van:
Multiscope is lid van: MOA, Nima, OMI en Esomar