Inloggen: | Panellid

Eenvoudig succesvol marktonderzoek uitvoeren

U voert graag een onderzoek uit onder uw klanten, maar uw organisatie is niet ingericht als marktonderzoeksbureau en u beschikt niet over de technische middelen om een online onderzoek uit te voeren. Om zelf aan de slag te gaan met een gratis online survey tool lijkt in eerste instantie financieel aantrekkelijk, maar uw spaarzame tijd is kostbaar. En is het wel zo verstandig en professioneel om alles zelf te doen?

Is deze situatie herkenbaar? Lees dan verder.

Multiscope biedt u de mogelijkheid om eenvoudig en effectief online marktonderzoek uit te laten voeren. Als marktonderzoeksbureau maakt Multiscope gebruik van Socratos voor het uitzetten van online onderzoeken. Met deze online survey software bieden wij u de mogelijkheid om rechtstreeks te communiceren met uw klanten. U vergaart waardevolle informatie en u betrekt uw klanten daarmee bij de ontwikkeling van uw organisatie. U heeft bovendien de mogelijkheid om zowel de vragenlijst, als de uitnodiging (voor deelname) te personaliseren.


Maak onderzoek persoonlijk en integreer uw huisstijl
Socratos maakt uw onderzoek persoonlijk. Door gebruik te maken van uw eigen huisstijl vergroot u de herkenbaarheid voor uw klant. Met uw eigen huisstijl krijgt uw onderzoek een professionele en betrouwbare uitstraling. Dit draagt direct bij aan het verhogen van de respons op uw onderzoek. Alle enquête, e-mail en rapportage sjablonen zijn aanpasbaar in uw eigen huisstijl. Gebruik bijvoorbeeld uw logo, een specifieke afbeeldingen en/of de kleuren van uw huisstijl. Het is mogelijk om standaard sjablonen aan te passen of met vrije opmaak het sjabloon helemaal naar uw hand te zetten.

Communiceer met een betrouwbare afzender
In Socratos kiest uzelf de afzender van de uitnodigingsmail. U bepaalt de naam van de afzender, het mailadres van de afzender, het onderwerp en ook heeft u de mogelijkheid om een persoonlijke aanhef te gebruiken. Met Socratos stuur u gemakkelijk een herinneringsmail naar personen die de vragenlijst nog niet (volledig) hebben ingevuld. Met deze functionaliteit bent uzelf in controle over het proces. U voorkomt dat u onnodig klanten benadert. Wanneer u niet beschikt over mailadressen dan kunt u een algemene link naar de vragenlijst aanmaken. U deelt deze link gemakkelijk via sociale media en/of u plaats deze link op uw eigen website.

Wanneer u regelmatig onderzoek uitvoert is een Socratos licentie interessant. Wanneer u eenmalig of ad hoc een onderzoek uitvoert neemt Multiscope het werk voor u uit handen. Neem contact op met Multiscope via 073-6212122 of verkoop@multiscope.nl.

Mis geen enkel persbericht

Ontvang persberichten voortaan per mail
Inschrijven op nieuwsbrief
Abonneer op nieuwsfeed
Inschrijven op nieuwsbrief

Bezoek ook:

Archief

- 2020

+ 2019

+ 2018

+ 2017

+ 2016

- 2015

+ 2014

+ 2013

+ 2012

+ 2011

+ 2010

+ 2009

+ 2008

+ 2007

+ 2006

+ 2005

+ 2004

+ 2003

+ 2002

+ 2001

+ 2000


Nieuw: baanbrekend rapport over Nederlandse foodmarkt


Multiscope is lid van:
Multiscope is lid van: MOA, Nima, OMI en Esomar