Inloggen: | Panellid

Multiscope organiseert Marketing Pioneers

Marketing Pioneers 2018
Donderdag 15 november 2018 organiseert Multiscope voor de vijfde keer Marketing Pioneers. Marketing Pioneers biedt inspiratie voor innovatie. Ben jij een zakelijke topbeslisser en op zoek naar kennis, contacten, energie, inzicht en ideeën om succesvol te zijn? Neem dan deel aan ons congres. Profiteer tot en met 31 augustus van het Early Bird tarief en bestel nu je ticket.

Keynote spreker: Jonah Berger
Jonah Berger Jonah Berger is de keynote tijdens Marketing Pioneers. Deze Amerikaanse bestselling marketingauteur sluit de dag af met zijn inspirerende verhaal. Waarom slagen sommige dingen terwijl anderen floppen? Wat zorgt er voor dat content viraal gaat? En waarom krijgen sommige producten, diensten of ideeën meer mond-tot-mondreclame dan anderen? Keynote spreker Jonah Berger is gespecialiseerd in de gedragswetenschap die ten grondslag ligt aan deze vragen. Hij onderzoekt hoe mensen beslissingen nemen, hoe ideeën verspreiden en hoe sociale invloed gedrag bepaalt.

Berger heeft met “Contagious - Why Things Catch On” en “Invisible Influence: The Hidden Forces that Shape Behavior” ook twee absolute marketing bestsellers op zijn naam. Naast een succesvol auteur is hij marketing professor aan de prestigieuze Wharton School aan de Universiteit van Pennsylvania. Hij publiceerde tientallen artikelen in wetenschappelijke toptijdschriften en media zoals de New York Times, Wall Street Journal, Harvard Business Review, Business Week en The Economist.

Dagvoorzitter: Patrick de Zeeuw
Patrick de Zeeuw Dagvoorzitter Patrick de Zeeuw neemt je tijdens Marketing Pioneers mee langs alle inspirerende sprekers. Patrick de Zeeuw is serial entrepreneur en co-founder van onder andere Startupbootcamp Global, Innoleaps en The Talent Institute. Hij is mede auteur van “I’m HUNGRY, 100 basics to startup and accelerate your company.” Daarnaast is Patrick aandeelhouder en lid van de adviesraad van meer dan 100 start-ups, zoals Relayr.io, SendCloud.com, Undagrid.com en Viewsy.com.

Inschrijving Pioneer Pitches geopend
Inschrijving Pioneer Pitches geopend Pak nu je kans om op het podium te staan tijdens Marketing Pioneers en jouw vernieuwende idee, concept of bedrijf te presenteren aan 350 zakelijke beslissers. Op 15 november krijgen vijf pioniers de mogelijkheid om met hun elevator pitch mee te dingen naar de EDA Award en een geldprijs van €2.500. Wil je in de voorselectie komen van de Pioneer Pitches? Meld je dan aan voor 1 september.


Open nieuwe deuren bij échte beslissers!
Durf jij iets nieuws te proberen om in contact te komen met zakelijke topbeslissers? Marketing Pioneers is een concept waarin niet-concurrerende marketing dienstverleners samenwerken om nieuwe contacten te leggen. Samen organiseren we het jaarcongres en nodigen daarvoor alleen onze allerbeste relaties uit. We maken er een mooie show van met de beste sprekers en eindigen met een besloten diner.

Marketing Pioneers biedt een unieke kans voor bedrijven om nieuwe contacten te leggen of bestaande relaties meer aandacht te geven. Sluit je nu aan als Pioneer Partner om nieuwe deuren bij échte beslissers te openen. Neem contact op met John Kivit (06-55745256) voor informatie. Hij stuurt je graag de Pioneer Partner presentatie toe.
Partners Marketing Pioneers 2018

Mis geen enkel persbericht

Ontvang persberichten voortaan per mail
Inschrijven op nieuwsbrief
Abonneer op nieuwsfeed
Inschrijven op nieuwsbrief

Bezoek ook:

Archief

- 2020

+ 2019

- 2018

+ 2017

+ 2016

+ 2015

+ 2014

+ 2013

+ 2012

+ 2011

+ 2010

+ 2009

+ 2008

+ 2007

+ 2006

+ 2005

+ 2004

+ 2003

+ 2002

+ 2001

+ 2000


Nieuw: baanbrekend rapport over Nederlandse foodmarkt


Multiscope is lid van:
Multiscope is lid van: MOA, Nima, OMI en Esomar