Inloggen: | Panellid

Uw mobiele klantenpanel via Multiscope

Zorgt uw klantenpanel altijd voor de gewenste inzichten? Responspercentages staan onder druk, jongeren zijn nauwelijks lid van het panel en er gaat snel meer dan een week voorbij voordat resultaten inzichtelijk zijn. Het resultaat is de mening van uw klant, maar geeft geen inzicht in daadwerkelijk gedrag van uw klanten. Een mobiel klantenpanel biedt de oplossing.

De Multiscope App

Resultaat in enkele uren

Mobiel onderzoek zorgt voor een supersnelle respons. Panelleden ontvangen een pushbericht op hun mobiel als de nieuwe vragenlijst klaar staat. Hierdoor krijgt u onmiddellijk reactie van uw panelleden. De resultaten van het onderzoek zijn daardoor in enkele uren bekend. Door de korte en bondige vragenlijst is het voor de klant weer aantrekkelijk om zijn mening te geven.

Jongeren doen weer mee

Bestaande klantpanels zijn vaak geen goede afspiegeling van de werkelijke groep klanten. Vooral jongeren zijn nauwelijks lid van klantpanels. Jongeren zijn één met hun telefoon en communiceren niet meer via e-mail. In het mobiele panel van Multiscope zien we een grote aanwezigheid van jongeren. Met een mobiel panel is ook de jonge klant weer bereikbaar.

Track en trace uw klanten

Track en trace uw klanten
Mobiel marktonderzoek registreert de locatie en daarmee de bewegingen van uw klant. Met deze data krijgt uw inzicht in daadwerkelijk gedrag van uw klant. Hoe vaak bezoekt hij mijn winkel? Bij welke concurrenten komt hij nog meer? U kunt de locatie koppelen aan vragenlijsten om continu de tevredenheid van fysieke locaties te monitoren.

Profiteer van ons bestaande panel met 5.000 leden

In ons huidige mobiele Multiscope panel met 5.000 leden zijn uw klanten ook vertegenwoordigd. Hiermee kan uw klantpanel verrijkt worden. En uw klanten, kunnen er voor kiezen om ook aan andere klantpanels deel te nemen. Zo kunnen organisaties van elkaar profiteren en hoeven consumenten niet voor elk klantpanel een aparte app te installeren. In overleg kunnen we bepalen om door uw aangeleverde klanten, geen lid te laten worden van een panel van de concurrent.

Mobiel marktonderzoek met Multiscope

Met de door Multiscope ontwikkelde app (iOS en Android) voor mobiel marktonderzoek maken we onderzoek waardevoller voor organisaties en weer leuk voor consumenten. We zetten de functionaliteit van de smartphone (zoals camera en gps) in voor onderzoek. Op onze website staat meer informatie over mobiel marktonderzoek.

De app is beschikbaar voor Android en iOS:


Mobiel klantenpanel geschikt voor uw organisatie?

Interesse om meer, beter en snellere informatie te halen uit uw klantenpanel? Neem dan contact op voor de mogelijkheden met Bart Roozen (073-6212122 of bart@multiscope.nl).
Mis geen enkel persbericht

Ontvang persberichten voortaan per mail
Inschrijven op nieuwsbrief
Abonneer op nieuwsfeed
Inschrijven op nieuwsbrief

Bezoek ook:

Archief

- 2020

+ 2019

+ 2018

- 2017

+ 2016

+ 2015

+ 2014

+ 2013

+ 2012

+ 2011

+ 2010

+ 2009

+ 2008

+ 2007

+ 2006

+ 2005

+ 2004

+ 2003

+ 2002

+ 2001

+ 2000


Nieuw: baanbrekend rapport over Nederlandse foodmarkt


Multiscope is lid van:
Multiscope is lid van: MOA, Nima, OMI en Esomar