Inloggen: | Panellid

Perfecte vragenlijsten voor mobiel en tablet

Wat is de laatste keer geweest dat u geen smartphone of tablet binnen handbereik had? Dat is ongetwijfeld lang geleden. Het is daarom van grote meerwaarde dat een online onderzoek ook via een smartphone of tablet ingevuld kan worden. Met Socratos is dat mogelijk door slim gebruik te maken van speciaal ontwikkelde vraagtypes. Deze vraagtypes zijn compatible voor mobiele apparaten. Dit draagt direct bij aan betere ervaring voor de respondent en een hogere respons op uw onderzoek!

Specifieke vraagtypes voor mobiel en tablet
Met Socratos is het eenvoudig om online vragenlijsten te ontwerpen, die vervolgens via smartphones of tablets in te vullen zijn. Een handige selectie van vraagtypes is ontworpen vanuit het kiss-principe (keep it simple stupid). Dit houdt in dat de vragen eenvoudig en duidelijk zijn qua opzet. Een respondent klikt hierdoor gemakkelijk door de vragen. Socratos helpt u bij het kiezen van het passende vraagtype. U focust hiermee op de essentie van uw onderzoek: wat wil ik nu echt weten (need to know versus nice to know).

Responsive designs
Door gebruik te maken van een responsive design zijn de vragen en antwoordmogelijkheden goed zichtbaar op mobiele apparaten. Het sjabloon dat in Socratos wordt gebruikt past zich automatisch aan. Dit voorkomt dat een respondent heen en weer moet scrollen om een vraag te lezen en/of een antwoordcategorie aan te klikken. Wanneer u kiest voor het speciaal ontwikkelde mobiele sjabloon, dan is de vragenlijst in te vullen via een laptop, pc, smartphone en tablet. Ongeacht het merk of type.Integreren van huisstijl
Met uw eigen huisstijl vergroot u de herkenbaarheid voor uw respondenten. Uw onderzoek krijgt een professionele en betrouwbare uitstraling. Dit draagt direct bij een het verhogen van de respons op uw onderzoek. Alle enquête, e-mail en rapportage sjablonen zijn aanpasbaar in uw eigen huisstijl. Het is mogelijk om standaard sjablonen aan te passen of met vrije opmaak het sjabloon helemaal naar uw hand te zetten.

Meer weten?
Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte opvragen? Neem vrijblijvend contact op met Bart Roozen via 073- 6212122 of bart@multiscope.nl.Mis geen enkel persbericht

Ontvang persberichten voortaan per mail
Inschrijven op nieuwsbrief
Abonneer op nieuwsfeed
Inschrijven op nieuwsbrief

Bezoek ook:

Archief

- 2020

+ 2019

+ 2018

+ 2017

- 2016

+ 2015

+ 2014

+ 2013

+ 2012

+ 2011

+ 2010

+ 2009

+ 2008

+ 2007

+ 2006

+ 2005

+ 2004

+ 2003

+ 2002

+ 2001

+ 2000


Nieuw: baanbrekend rapport over Nederlandse foodmarkt


Multiscope is lid van:
Multiscope is lid van: MOA, Nima, OMI en Esomar