Inloggen: | Panellid

Weblog

Het Multiscope Consumentenpanel

Ruud Dankers | 20 Mei 2015 | Media & Entertainment, Marketing & Marktonderzoek, Kwantitatief onderzoek, Online Panel  | 

Bij Multiscope is uw online marktonderzoek in goede handen. We begeleiden u van A tot en met Z in het proces of nemen enkele delen van dit proces voor u uit handen. Eén van deze onderdelen is de verzorging van het veldwerk. Met het Multiscope consumentenpanel (meer dan 140.000 leden) beschikken we over één van de grootste panels van Nederland. Hieruit kunnen we ook uw doelgroep benaderen voor uw onderzoek. De mening van uw doelgroep komt binnen handbereik.

Waarom het consumentenpanel inschakelen?
Om betrouwbare en representatieve uitspraken te kunnen doen is het noodzakelijk om voldoende respondenten te benaderen die de vragenlijst invullen. De steekproef moet dus groot genoeg zijn. Wilt u een representatieve steekproef houden onder de Nederlandse bevolking? Of wilt u een betrouwbare steekproef uitzetten onder uw doelgroep? Dat is het moment om het Consumentenpanel van Multiscope in te zetten. U kunt er ook voor kiezen om alleen onze panelleden te gebruiken voor het onderzoek. Het proces rondom de vragenlijst en de analyse van de resultaten houdt u dan in eigen hand.

Segmentatie
Als u gebruik wilt maken van het consumentenpanel van Multiscope is het mogelijk om te selecteren op bijvoorbeeld:

  • Geslacht
  • Leeftijd
  • Inkomen
  • Regio
  • Opleiding
  • Arbeidssituatie
  • Huishoudgrootte

Dit zijn slechts enkele kenmerken die we van onze panelleden in kaart hebben. Op basis van uw doelgroep kijken we graag voor u of we hierop een voorselectie kunnen maken.

Zekerheid
Als wij u een voorstel doen om onderzoek te doen op ons panel, bent u er zeker van dat u de juiste en volledige steekproef krijgt. Multiscope geeft altijd responsgarantie als het onderzoek verricht wordt op het eigen consumentenpanel. Dit betekent dat u gegarandeerd het aantal afgesproken completes krijgt voor een afgesproken prijs per complete. De complete behoort exact tot de afgesproken doelgroep en heeft de vragenlijst volledig ingevuld. Wij kunnen snel schakelen en voorzien u van een vaste opleverdatum. U weet bij Multiscope precies waar u aan toe bent.

Neem contact op met Multiscope (verkoop@multiscope.nl of 073-6212122) of vraag direct een offerte aan.


Reageer

:
:
:
 
  

* = verplicht veld. Uw e-mail adres wordt niet getoond in de reactie.
Wij valideren uw eerste reactie op dit weblog voordat we hem plaatsen. Iedere volgende reactie plaatsen we daarna direct zonder validatie.
Abonneer op nieuwsfeed
Inschrijven op nieuwsbrief

Januari 2020

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
« Dec    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Nieuw: baanbrekend rapport over Nederlandse foodmarkt


Multiscope is lid van:
Multiscope is lid van: MOA, Nima, OMI en Esomar