Inloggen: | Panellid

Bedrijfsprofiel

20 jaar online marktonderzoek

Sinds de oprichting eind 1993 heeft Multiscope zich ontwikkeld tot een toonaangevend online onderzoeksbureau. Het bedrijf voert sinds 1996 online marktonderzoek uit en kan daarmee bogen op een ruime expertise en ervaring in dit groeiende segment. We zijn uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van online kwantitatief marktonderzoek. In de rijke historie van het bedrijf hebben we een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van online marktonderzoek in Nederland en daarbij een pioniersrol vervuld.

Activiteiten

Multiscope levert diensten en producten op het gebied van online panels, kwantitatief onderzoek en software. Afhankelijk van de behoefte van de opdrachtgever verzorgen we daarbij zowel deel- als totaaloplossingen op het gebied van kwantitatief online marktonderzoek.

Klanten

Een groot aantal bedrijven en organisaties maakt gebruik van de diensten van Multiscope. Onze klanten zijn voornamelijk actief in de sectoren ICT & Internet, Financieel, Media & Uitgeverijen, Music & Entertainment, RTV, Food & Beverage, Retail, Travel & Leisure, Non-profit en Zakelijke Dienstverlening.

Werknemers

De totale organisatie telt ongeveer 15 werknemers. Binnen onze organisatie zijn naast het management zowel projectleiders, online marktonderzoekers als webspecialisten aanwezig die u professioneel ondersteunen. Iedere activiteit van Multiscope wordt geleid door een productmanager die het contact met opdrachtgevers verzorgt.

Organisatie

Multiscope is een handelsnaam van Exelirent BV, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel ´s-Hertogenbosch onder nummer 16073530. Exelirent BV is gespecialiseerd in het ontwikkelen, vermarkten, exploiteren en beheren van producten, diensten en concepten op het snijvlak van marketing en technologie.


Multiscope is lid van:
Multiscope is lid van: MOA, Nima, OMI en Esomar