Inloggen: | Panellid

Applicatie service voor online marktonderzoek

's-Hertogenbosch - 22-04-2005. Online onderzoeksbureau Multiscope is als 'launching partner' nauw betrokken bij de ontwikkeling en lancering van Socratos, een product van zusterbedrijf Ematic Interactive. Socratos is een enterprise applicatie service voor online marktonderzoek. Socratos is op 21 april geïntroduceerd op de Nederlandse markt.

Bedrijven, organisaties en overheden waarvoor het uitvoeren van (online) marktonderzoek van vitaal belang is, verkrijgen met Socratos een direct te gebruiken totaaloplossing. Via deze oplossing wordt het gehele online onderzoeksproces van begin tot eind via het web uitgevoerd en gemanaged. Socratos onderscheidt zich door haar vele gebruiksmogelijkheden, schaalbaarheid en gebruiksgemak.

Socratos wordt op de Belgische markt geïntroduceerd met steun van 'launching partner' iVox. Ivox is in België de exclusieve vertegenwoordiger van Socratos. iVox is het nieuwe bureau van twee online onderzoeksexperts in België, met jarenlange ervaring in profit en non-profit. Met hun kennis van de Belgische markt zijn zij verantwoordelijk voor de introductie en ondersteuning van Socratos in België.

Mede dankzij de launching partners heeft Socratos een vliegende start gehad. Al voor de officiële introductie heeft een keur van A-merken kennis gemaakt met de ruime mogelijkheden van Socratos. Inmiddels werden al meer dan 100.000 online enquêtes afgenomen via de Socratos applicatie service.

Projectmanager Antoine van Tuyl beschrijft de rol van Multiscope:
"bij Multiscope gebruikten wij in het verleden verschillende systemen voor e-mail, panelmanagement, analyse en rapportage. Door de groei van onze activiteiten groeide ook onze behoefte aan één centrale oplossing. Tijdens een marktoriëntatie van beschikbare software bleek een totaaloplossing niet 1-2-3 voorhanden. Vandaar dat wij besloten aan te haken bij het ontwikkeltraject dat Ematic Interactive al voor Socratos had ingezet. Door onze expertise op het gebied van online onderzoek in te brengen in het project, hebben we met Socratos nu wel een bijzonder efficiënte totaaloplossing, die daarbij in al onze behoeften voorziet."

Zie: www.socratos.nl

Mis geen enkel persbericht

Ontvang persberichten voortaan per mail
Inschrijven op nieuwsbrief
Abonneer op nieuwsfeed
Inschrijven op nieuwsbrief

Bezoek ook:

Archief

- 2020

+ 2019

+ 2018

+ 2017

+ 2016

+ 2015

+ 2014

+ 2013

+ 2012

+ 2011

+ 2010

+ 2009

+ 2008

+ 2007

+ 2006

- 2005

+ 2004

+ 2003

+ 2002

+ 2001

+ 2000


Nieuw: baanbrekend rapport over Nederlandse foodmarkt


Multiscope is lid van:
Multiscope is lid van: MOA, Nima, OMI en Esomar