Inloggen: | Panellid

Ga voor goud met Multiscope Socratos

's-Hertogenbosch - 14 augustus 2008. Is alleen de beste marketinginformatie voor u goed genoeg om te kunnen scoren? Kijk dan eens naar Multiscope Socratos, waarmee u snel en gebruiksvriendelijk zelf online marktonderzoek uitvoert.

Toepassingen

U kunt Multiscope Socratos inzetten voor bijvoorbeeld campagne testing, concept testing, imago onderzoek, klanttevredenheidsonderzoek, realtime feedback en user generated content. U verzint de toepassing, wij bieden de oplossing.

Wilt u optimaal gebruiken maken van de 'wisdom of the crowds'? Bouw dan een eigen online klantenpanel. Voor welke toepassing u ook kiest, Multiscope Socratos maakt het bouwen van webenquêtes, beheren van panels en het analyseren en online rapporteren van marketinginformatie zo eenvoudig en efficiënt mogelijk.

Vraag een (gratis) testaccount aan!

Sluit u aan bij de kopgroep, waarvoor alleen de beste marketinginformatie goed genoeg is. Ga voor goud en vraag een gratis testaccount aan via onze website. Natuurlijk demonstreren wij Socratos ook graag persoonlijk op uw kantoor. Neem hiervoor contact op met Peter-Paul Laumans (073-6212122, peterpaul@multiscope.nl)

Gebruiksstatistieken

Sinds de lancering in 2005 voerden onze klanten bijna 8.000 webenquêtes in 20 verschillende talen uit. In totaal verwerkte Socratos ruim 6 miljoen volledig ingevulde enquêtes. De gemiddelde lengte van een webenquête binnen onze klantengroep blijkt op een kleine 10 minuten te liggen, het gemiddelde responspercentage op 22%.

Betrouwbaar en servicegericht

Multiscope Socratos is sinds 2005 uitgegroeid tot een toonaangevende online marktonderzoek dienst in de Benelux. De klantengroep is niet alleen sterk groeiende, maar ook zeer tevreden over de dienstverlening. De klanttevredenheid komt tot uitdrukking in het groeiende onderzoeksvolume van onze klanten en een sterke klantentrouw. In het afgelopen jaar boekten we 100% klantretentie. Vooral de helpdesk wordt geroemd. Klanten die eenmaal kiezen voor Socratos voeren ook steeds meer projecten online uit.

Klanten

Multiscope Socratos is in gebruik bij ruim vijftig klanten met in totaal een kleine 800 gebruikers. Onder hen de volgende bedrijven & organisaties: 3M, AM, Concentra, Corelio, De Telefoongids, Eénvandaag, Funda, Foodstep, Forrester, Hoofdbedrijfschap Detailhandel, iLocal, Ivox, KU Leuven, Libéma, Makro, Moviq, MKB Nederland, Panteia, Provincie Friesland, Provincie West-Vlaanderen, Plus, Reed Business, SD Worx, Tros Radar en de Vlaamse Overheid.

Kijk voor een volledig overzicht op de referentiepagina. Op de website kunt u ook aansprekende cases raadplegen.

Over Multiscope Socratos

Socratos is een enterprise applicatie service voor het uitvoeren van online marktonderzoek. Bedrijven, organisaties en overheden waarvoor het uitvoeren van (online) marktonderzoek van vitaal belang is, verkrijgen met Socratos een direct te gebruiken totaaloplossing. Via deze oplossing wordt het gehele online onderzoeksproces van begin tot eind via het web uitgevoerd en gemanaged. Socratos onderscheidt zich door haar vele gebruiksmogelijkheden, schaalbaarheid en gebruiksgemak. Meer informatie is te vinden op www.socratos.nl.

Mis geen enkel persbericht

Ontvang persberichten voortaan per mail
Inschrijven op nieuwsbrief
Abonneer op nieuwsfeed
Inschrijven op nieuwsbrief

Bezoek ook:

Archief

- 2020

+ 2019

+ 2018

+ 2017

+ 2016

+ 2015

+ 2014

+ 2013

+ 2012

+ 2011

+ 2010

+ 2009

- 2008

+ 2007

+ 2006

+ 2005

+ 2004

+ 2003

+ 2002

+ 2001

+ 2000


Nieuw: baanbrekend rapport over Nederlandse foodmarkt


Multiscope is lid van:
Multiscope is lid van: MOA, Nima, OMI en Esomar