Inloggen: | Panellid

Multiscope in beweging

's-Hertogenbosch - 6 mei 2008. Het eerste kwartaal is inmiddels ruimschoots achter de rug. Ook in 2008 is Multiscope volop in beweging en groeien we stevig door. Graag informeren we u in dit bericht over de laatste bedrijfsontwikkelingen en wetenswaardigheden, zodat u weer helemaal up-to-date bent.

Nieuwe personeelsleden

Het Multiscope team werd in de eerste maanden van het jaar versterkt met vier nieuwe medewerkers.

Peter-Paul Laumans (ex Talpa, Ilse Media, Bookmark) trad in dienst als business development manager en wordt onder meer verantwoordelijk voor internationale expansie. John van Zantvoort (ex Philips, Atos Origin) versterkt als Linux Server Administrator het technische team en wordt verantwoordelijk voor het beheer van ons server platform (35 webservers).

Erik Triepels (ex Euroforum) trad in dienst als projectmanager en gaat zich bezighouden met klantprojecten binnen de afdeling panel services. Tot slot versterkte Tom Boersma (ex Zoom.in) als data analist het team dat verantwoordelijk is voor de Multiscope Visiscan website metingen.

Onderzoek in het nieuws

De afgelopen tijd hebben de resultaten uit onze diverse onderzoeken ruime aandacht in de media. Een kleine greep uit de publicaties vindt u hierna:

Het volledige overzicht van publicaties in de media kunt u raadplegen via de "in het nieuws" pagina op onze website.

Wilt u uw organisatie ook op de kaart zetten met vernieuwend en spraakmakend onderzoek? Neem dan contact op met Brigitte Bendermacher (brigitte@multiscope.nl). Zij werkt graag met uw organisatie of PR bureau samen om te zorgen dat uw onderzoek zowel interne als externe waarde heeft.

Resultaat en retentie met online klantenpanels

Op 26 maart verzorgde Multiscope directeur John Kivit een presentatie voor het Platform Innovatieve Marketing (PIM). Het thema van de PIM speedsessies was "Marktonderzoek 2.0". Multiscope is er van overtuigd dat luisteren naar klanten in een web 2.0 omgeving alleen maar belangrijker is geworden. Vandaar dat de presentatie het onderwerp "resultaat en retentie met online klantenpanels" had.

Door online klantenpanels in te zetten in de marketingmix kunnen organisaties meer rendement uit hun marketingeuro halen en daarbij ook nog eens de loyaliteit van klanten verhogen. De presentatie is online te raadplegen via Slideshare. Voor meer informatie over het opzetten van uw eigen online klantenpanel kunt u contact opnemen met Peter-Paul Laumans (peterpaul@multiscope.nl).

Klant adviesraden

We luisteren graag naar onze klanten. Daarom organiseren we ieder half jaar klant adviesraden om met klanten van gedachten te wisselen over onze diensten. Inmiddels hebben we al weer twee halfjaarlijkse bijeenkomsten voor Multiscope Visiscan en Multiscope Socratos achter de rug in Hotel Karel V te Utrecht.

Deze bijeenkomsten geven ons nieuwe inspiratie, energie en de juiste strategische richting om onze dienstverlening nog beter af te stemmen op de wensen van onze klanten. Wilt u ook meedenken? Hou dan uw mailbox goed in de gaten, in oktober staan de volgende sessies gepland waar ook u van harte welkom bent.

Was u niet aanwezig bij de eerste twee bijeenkomsten maar wilt u wel geïnformeerd worden? Stuur dan een e-mail naar John Kivit (john@multiscope.nl) om de presentatie van de laatste bijeenkomsten te ontvangen. Vermeld in uw e-mail welke presentatie u wenst te ontvangen (Visiscan of Socratos).

Internationale expansie

In 2008 staat internationale expansie voor Multiscope hoog op de agenda. In België exploiteren we samen met onze lokale partner Ivox al enige tijd onze onderzoeksdiensten. Ook voor andere Europese landen zoeken we samenwerking met 'the best of local players'.

Door de stappen die we inmiddels gezet hebben kunnen we u inmiddels al voorzien van de juiste respondenten in de meeste Europese landen. Voert u ook regelmatig marktonderzoek uit in meerdere Europese landen? Informeer dan bij Peter-Paul Laumans (peterpaul@multiscope.nl) naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

IT outsourcing

Onderzoekstechnologie wordt een steeds belangrijker deel van het bedrijf. Om nieuwe innovaties sneller te kunnen realiseren hebben we inmiddels ook de eerste stappen gezet voor de opstart van een eigen IT outsourcing bedrijf. Naar verwachting openen we na de zomer een zelfstandig bedrijf in Oost-Europa waar 5-6 programmeurs werkzaam zijn. Ook hier zoeken we de samenwerking met andere ondernemers.

Inmiddels zijn de eerste gesprekken gevoerd met founding partners en klanten. Wilt u uw bedrijf ook een innovatie impuls geven of ziet u net als wij kansen in dit marktgebied? Neem dan contact op met John Kivit (john@multiscope.nl). Hij vertelt u graag alles over onze plannen.

Hart voor de zaak

We leveren graag een positieve bijdrage aan de groei van de (online) marketingindustrie. Om deze reden is Multiscope lid van de Marktonderzoekassociatie, Esomar, PIM, DDMA en Nima. Daarnaast zijn we actief betrokken binnen werkgroepen van Open Mobiel Internet en het IAB.

Volg ons op de voet

Wist u al dat u Multiscope op de voet kunt volgen via RSS feeds, weblog en Twitter? Surf naar de volgende web adressen om vanaf nu het Multiscope nieuws direct vanaf de bron te ontvangen:

Een nieuwe thuishaven

Na een decennium met stormachtige ontwikkelingen op de Helftheuvelpassage in 's-Hertogenbosch-West, heeft Multiscope een nieuwe thuishaven gevonden. Onze nieuwe locatie is vanaf heden de Havensingel in het centrum van de stad. Deze nieuwe haven biedt niet alleen ruimte voor groei en de mogelijkheid voor een eigen gezicht, maar zal ongetwijfeld ook het vertrekpunt vormen voor nieuwe avonturen die we graag samen met u beleven.

Ons nieuwe kantoor heeft een rijke historie. Het pand stamt uit 1898 en deed vroeger dienst als pakhuis. Emerce bracht al een bezoekje aan ons kantoor en gaf het de bijnaam "Bossche Bolwerk". Een benaming waar wij ons helemaal in kunnen vinden.

Natuurlijk bent ook u van harte welkom. Mocht u toevallig in de buurt zijn, loop dan zeker even binnen voor een bak koffie en een Bossche Bol. Praten we gelijk weer even bij. Het adres is Havensingel 1a, 5211 TX te 's-Hertogenbosch. Het bezoekadres verzoeken wij u te wijzigen in uw bestand(en). Het postadres, telefoon, fax- en e-mail zijn ongewijzigd.

Mis geen enkel persbericht

Ontvang persberichten voortaan per mail
Inschrijven op nieuwsbrief
Abonneer op nieuwsfeed
Inschrijven op nieuwsbrief

Bezoek ook:

Archief

- 2019

+ 2018

+ 2017

+ 2016

+ 2015

+ 2014

+ 2013

+ 2012

+ 2011

+ 2010

+ 2009

- 2008

+ 2007

+ 2006

+ 2005

+ 2004

+ 2003

+ 2002

+ 2001

+ 2000Multiscope is lid van:
Multiscope is lid van: MOA, Nima, OMI en Esomar