Inloggen: | Panellid

Shareforce versnelt uw online innovatie!

Verleg uw online grenzen

Een nieuw bedrijf
Het bedrijfsleven wordt steeds meer afhankelijk van internet oplossingen. Tegelijkertijd is de beschikbaarheid van kwalitatief hoogwaardige webprogrammeurs in Nederland steeds lager. De Nederlandse arbeidsmarkt kampt jaarlijks met een tekort van minimaal 10.000 ICT-ers. Om deze reden richtte Multiscope begin dit jaar samen met Admium, CDEF Holding en Tera.nl het outsourcing bedrijf Shareforce op.

Startklaar
Shareforce is een zelfstandig bedrijf, dat niet alleen onze IT behoeften voor haar rekening neemt. Na kort proefdraaien zijn inmiddels ook de eerste projecten voor externe opdrachtgevers opgeleverd. Vanaf 1 juli staat Shareforce startklaar om ook uw webproject tot een succes te maken. Ambitieus, met een frisse blik en vastberaden om uw online innovatie en productontwikkeling te versnellen.

IT toppers
Shareforce bouwt interactieve en schaalbare webapplicaties in PHP en .NET. Het soort technologie dat bedrijven de mogelijkheid geeft net dat beetje extra magie, intelligentie en kracht toe te voegen aan hun organisatie. Met een ontwikkelingskantoor in Roemenië (Iasi) heeft Shareforce direct toegang tot de juiste IT talenten en toppers. Geleid door een Nederlands management waardoor het voelt als een verlengstuk van uw eigen organisatie. Waarbij de focus altijd ligt op directe communicatie en efficiëntie.

Meer informatie
Shareforce kan u ondersteunen vanaf een aantrekkelijk uurtarief van €40. Van ad-hoc project tot een eigen ontwikkelingsteam. Inmiddels hebben onder andere Freshheads, TROS en Unilever gekozen voor een samenwerking met Shareforce.

Wilt u meer weten over Shareforce? Bezoek dan de website of neem contact op via 073-8440004. U kunt natuurlijk de bedrijfspresentatie downloaden, maar liever nog bekijkt Shareforce samen met u of er een klik is. Wilt u eerst wat sfeer proeven? Lees dan de weblog of bekijk de foto's en video's van de officiële opening.

P.S.: Vanuit Roemenië zal Shareforce haar capaciteiten ook inzetten voor de doorontwikkeling van diverse Multiscope technologieën. In de toekomst hopen we dat het bedrijf een broedplaats voor veel innovatieve online concepten zal worden.


Mis geen enkel persbericht

Ontvang persberichten voortaan per mail
Inschrijven op nieuwsbrief
Abonneer op nieuwsfeed
Inschrijven op nieuwsbrief

Bezoek ook:

Archief

- 2020

+ 2019

+ 2018

+ 2017

+ 2016

+ 2015

+ 2014

+ 2013

+ 2012

+ 2011

+ 2010

- 2009

+ 2008

+ 2007

+ 2006

+ 2005

+ 2004

+ 2003

+ 2002

+ 2001

+ 2000


Nieuw: baanbrekend rapport over Nederlandse foodmarkt


Multiscope is lid van:
Multiscope is lid van: MOA, Nima, OMI en Esomar