Inloggen: | Panellid

In het nieuws

Vakantiekoffer onderzoek 2009

Emerce De grote vakantiehausse staat voor de deur. Nederland vertrekt ook deze zomer weer naar warme oorden. Tijd om de zwembroek, bikini en strandbal weer op te zoeken en de koffer in te pakken. Maar wat nemen we wel en niet mee op vakantie en hoe krijgen we dit allemaal in onze vakantiekoffer? Neckermann Reizen deed in samenwerking met Multiscope onderzoek onder ruim 500 Neckermann klanten en kwam tot opvallende conclusies.  Bron »

Multiscope gaat buitenlanders onderzoeken

Emerce Multiscope staat op het punt met een aantal buitenlandse partners een Europees georiënteerde online marktonderzoeker te lanceren. Het bedrijf uit Den Bosch gaat zijn kennis over onderzoekspanels exporteren. Directeur John Kivit repte een jaar geleden al over zijn expansieplannen. Die lijken nu concreet vorm te krijgen.  Bron »


Mobieltje is te ingewikkeld

Automatiseringgids Het internetten op de Apple iPhone gaat eenvoudiger, kan worden geconcludeerd uit onderzoek van Multiscope. In september concludeerde dit onderzoeksbureau dat de Apple iPhone in de luttele maanden dat het toestel op de markt was, al goed was voor 11 procent van de mobiele internetverbindingen.  Bron »


Google best bezochte Nederlandse site

DAG Google is de best bezochte Nederlandse site in 2008. Buienradar is de snelste stijger dit jaar. Het is weer december, lijstjes-maand. Ging het gisteren nog om de belangrijkste zoektermen van 2008, vandaag heeft Multiscope het jaarlijkse lijstje met de twintig best bezochte sites bekendgemaakt. Google.nl blijft onbetwist op nummer één staan, en bereikt 92 procent van de Nederlandse internetters. Er zijn zes nieuwe sites in de top-20, twee blijven er op dezelfde plaats staan. Zes sites gingen omhoog en zes anderen omlaag.  Bron »


Google blijft populairste site van Nederland

ZD Net Google.nl blijft de best bezochte Nederlandse website. Dat blijkt uit de jaarlijkse ranglijst van onderzoeksbureau Multiscope. Live.com stijgt dit jaar van de vierde naar de tweede plaats, gevolgd door Hyves.nl en Marktplaats.nl. Ook Buienradar.nl, dat vorig jaar nog 67e stond, duikt de top vijf binnen. Bron »


Googelen blijft favoriet

De Stentor Zoeken blijft een populaire online bezigheid, en google.nl is daarvoor de aangewezen zoekmachine. Dat blijkt uit de lijst van best bezochte Nederlandse websites in 2008, die online onderzoeksbureau Multiscope donderdag presenteerde.  Bron »


Máxima populairst, Katja meest gewild

De Telegraaf Dat blijkt uit onderzoek onder 501 Nederlanders door onderzoeksbureau Multiscope in opdracht van gamesproducent Electronic Arts (EA). De echtgenote van prins Willem-Alexander kreeg 62,9 procent van de stemmen.  Bron »


Nederlandse internetbedrijven kijken over de grenzen

Emerce John Kivit van marktonderzoeker Multiscope is bezig met de laatste voorbereidingen om voor de jaarwisseling een itoutsourcingbedrijf op te zetten. “Onze cijfers kunnen sneller de markt op, omdat we sneller kunnen werken met Roemeense programmeurs.”  Bron »


De wereld op zak

Reformatorisch Dagblad Toegang tot internet wordt steeds makkelijker. Was er vroeger een inbelverbinding nodig via de telefoonlijn, tegenwoordig is internetten via hotspots en wifi-verbindingen bijna overal mogelijk.  Bron »


Mobiel internet heeft wekelijks 850.000 gebruikers

Marketingfacts Mobiel internet wordt wekelijks gebruikt door ongeveer 850.000 Nederlanders. Binnen de groep die gebruik maakt van mobiel internet, gebruikt 19% het zelfs dagelijks. Dat blijkt uit een onderzoek van Multiscope onder haar media, mobiel & gaming panel waaraan ruim 19.000 personen meewerkten. Uit eerder onderzoek in samenwerking met OMI bleek dat 1,6 miljoen Nederlanders maandelijks gebruik maken van mobiel internet.  Bron »Archief

- 2018


+ 2017


+ 2016


+ 2015


+ 2014


+ 2013


+ 2012


+ 2011


+ 2010


+ 2009


+ 2008


+ 2007


+ 2006Multiscope is lid van:
Multiscope is lid van: MOA, Nima, OMI en Esomar