Inloggen: | Panellid

In het nieuws

Uitgebreid onderzoek Nederlandse F1-fans onthult interessante getallen

Image Dat Max Verstappen een wereldwijd fenomeen is, kan inmiddels gezien worden als een feit. Evengoed weet hij de Nederlanders in beweging te brengen om de wereld af te reizen naar allerlei exotische circuitlocaties of juist onze ‘achtertuin’, genaamd Spa-Francorchamps in de Ardennen bijvoorbeeld.

Bron »


90 procent NL'ers weet grens profieldiepte niet

Image Bovag meldt vandaag dat grofweg 90 procent van de Nederlandse automobilisten niet op de hoogte is van de minimale profieldiepte van hun banden.

Bron »


Helft Nederlanders overweegt elektrische auto

Image Bijna de helft van de Nederlanders overweegt elektrisch te gaan rijden, blijkt uit een onderzoek.

Bron »


Mathia (26) leeft van streamen games

Image Elke maandag helpt Metro je carrière op weg met verhalen over de arbeidsmarkt. Vandaag: Mathia (26) is professioneel gamestreamer.

Bron »


Papa’s komen er bekaaid vanaf met Vaderdag

Image Gisteren was het weer Vaderdag en dat betekent dat een hoop vaders, partners, schoonvaders, stiefvaders, ooms en broers in het zonnetje werden gezet. Maar hoeveel besteden de Nederlanders die de fase van zelf geknutselde asbakken en tekeningen voorbij zijn aan de dierbare mannen in hun leven?

Bron »


1 op 3 Nederlanders geen reiskostenvergoeding van baas

Image Een derde van de werkende Nederlanders krijgt geen reiskostenvergoeding, ov-kaart of leaseauto van de baas. Dat blijkt uit onderzoek van mobiliteitsprovider Athlon, uitgevoerd door Multiscope.

Bron »


E-commerce 10: Michiel Muller innovatiefste e-commerceprofessional van Nederland

Image Zojuist is bekendgemaakt dat Michiel Muller, mede-oprichter van Picnic, dit jaar is verkozen tot de innovatiefste e-commerceprofessional van Nederland. Met een nipte voorsprong op Pieter Zwart, CEO en Medeoprichter van Coolblue.

Bron »


Brandstofscooter moet uit binnenstad verdwijnen

Image Meer dan de helft van de Nederlanders wil dat er binnen vijf jaar een verbod komt op brandstofscooters in Nederlandse steden. Dat blijkt uit een onderzoek van Multiscope, in opdracht van scootermerk NIU.

Bron »


Crowdfunding starten voor je laatste reis

Image Crowdfundsite Dreamordonate.com heeft er zelfs een aparte categorie voor: begrafenissen en gedenktekens. Ga er vooral niet kijken als je al een zwaar gemoed hebt, want je leest er de meest verschrikkelijke verhalen.

Bron »


Bitcoin blijft populairste cryptomunt in Nederland

Nu.nl Van het geld dat Nederlanders in cryptovaluta's investeren, zit 43 procent in de bitcoin.

Bron »Archief

- 2018


+ 2017


+ 2016


+ 2015


+ 2014


+ 2013


+ 2012


+ 2011


+ 2010


+ 2009


+ 2008


+ 2007


+ 2006


                         Ben jij onze nieuwe Junior Marktonderzoeker?