Inloggen: | Panellid

In het nieuws

Je smartphone beschermen: zo wordt het een fort

Image Je smartphone beschermen? Dat doe je niet alleen met een screenprotector of hoesje, maar ook met digitale beveiliging. In dit blog lees je tips hoe je van je smartphone een onneembaar fort maakt: fysiek én digitaal. En garde!

Bron »


Helft Nederlanders overweegt elektrische auto

Nu.nl Elektrisch rijden zit in de lift. In Nederland, waar momenteel zo’n 100.000 hybrides en 32.000 volledig elektrische auto’s rondrijden, overweegt bijna de helft van de kopers een stekkerauto.

Bron »


Uitgebreid onderzoek Nederlandse F1-fans onthult interessante getallen

Image Dat Max Verstappen een wereldwijd fenomeen is, kan inmiddels gezien worden als een feit. Evengoed weet hij de Nederlanders in beweging te brengen om de wereld af te reizen naar allerlei exotische circuitlocaties of juist onze ‘achtertuin’, genaamd Spa-Francorchamps in de Ardennen bijvoorbeeld.

Bron »


90 procent NL'ers weet grens profieldiepte niet

Image Bovag meldt vandaag dat grofweg 90 procent van de Nederlandse automobilisten niet op de hoogte is van de minimale profieldiepte van hun banden.

Bron »


Helft Nederlanders overweegt elektrische auto

Image Bijna de helft van de Nederlanders overweegt elektrisch te gaan rijden, blijkt uit een onderzoek.

Bron »


Mathia (26) leeft van streamen games

Image Elke maandag helpt Metro je carrière op weg met verhalen over de arbeidsmarkt. Vandaag: Mathia (26) is professioneel gamestreamer.

Bron »


Papa’s komen er bekaaid vanaf met Vaderdag

Image Gisteren was het weer Vaderdag en dat betekent dat een hoop vaders, partners, schoonvaders, stiefvaders, ooms en broers in het zonnetje werden gezet. Maar hoeveel besteden de Nederlanders die de fase van zelf geknutselde asbakken en tekeningen voorbij zijn aan de dierbare mannen in hun leven?

Bron »


1 op 3 Nederlanders geen reiskostenvergoeding van baas

Image Een derde van de werkende Nederlanders krijgt geen reiskostenvergoeding, ov-kaart of leaseauto van de baas. Dat blijkt uit onderzoek van mobiliteitsprovider Athlon, uitgevoerd door Multiscope.

Bron »


E-commerce 10: Michiel Muller innovatiefste e-commerceprofessional van Nederland

Image Zojuist is bekendgemaakt dat Michiel Muller, mede-oprichter van Picnic, dit jaar is verkozen tot de innovatiefste e-commerceprofessional van Nederland. Met een nipte voorsprong op Pieter Zwart, CEO en Medeoprichter van Coolblue.

Bron »


Brandstofscooter moet uit binnenstad verdwijnen

Image Meer dan de helft van de Nederlanders wil dat er binnen vijf jaar een verbod komt op brandstofscooters in Nederlandse steden. Dat blijkt uit een onderzoek van Multiscope, in opdracht van scootermerk NIU.

Bron »Archief

- 2018


+ 2017


+ 2016


+ 2015


+ 2014


+ 2013


+ 2012


+ 2011


+ 2010


+ 2009


+ 2008


+ 2007


+ 2006Multiscope is lid van:
Multiscope is lid van: MOA, Nima, OMI en Esomar