Inloggen: | Panellid

Eerste editie Smart Consumer Summit groot succes

Dinsdag 5 juli vond de eerste editie van de Smart Consumer Summit plaats. Toonaangevende bedrijven spraken over de veranderingen in het leven van de consument door technologische ontwikkelingen in smart home, smart health en smart media. Een korte terugblik:
Bob de Vries - Multiscope

Bob trapte de middag af met een presentatie over de status van domotica in de Nederlandse huishoudens. De slimme verlichting en de slimme thermostaten zijn op dit moment de populairste smart home producten in Nederland. Vooral mannen met een hoog inkomen zijn met deze toepassingen bezig.


Hellen van der Plas - Philips Lighting

Dankzij Hellen kreeg de bezoeker een presentatie over de ontwikkeling van de Philips Hue verlichting. Voor Philips was de moeilijkste vraag hoe ze het product in de markt moesten zetten. Haar belangrijkste tip: "Blijf luisteren naar de consument".


Mirjam van Gils - Eneco

De Toon van Eneco is de populairste slimme thermostaat in Nederland. Mirjam gaf ons een heldere presentatie over de ontwikkeling van dit device. Hieruit bleek onder meer dat de slimme thermostaat als sinds 2009 in ontwikkeling is. Door Toon ook los te koppelen van Eneco gaan zij een spannende tijd tegemoet.


Christophe Renders - Multiscope

Christophe was de eerste van de middag die ons bijpraatte over de smart health markt. De inzichten uit de Smart Health Monitor zorgden voor een helder beeld op deze groeiende markt. Uit zijn presentatie bleek onder meer dat 4% van Nederland Runkeeper gebruikt.


Frank Polman - Curves

Hoe gaan de sportscholen van Curves om met de veranderingen op het gebied van smart health? Op deze vraag gaf Frank antwoord tijdens zijn presentatie waarin hij ook dieper in ging hoe mensen het beste naar een sportschool te halen zijn: "Coaches zijn geweldig, vrienden zijn beter"


Charles Smeets - ONVZ

Charles is innovator bij ONVZ en nam de bezoekers tijdens zijn presentatie mee met het realiseren van nieuwe diensten en producten op het gebied van smart health bij een zorgverzekeraar. Zijn advies: "Probeer de data die je meet te interpreteren".


Frank Meeuwsen - Triggi

Frank van Triggi sloot de middag af met een introductie van de nieuwe dienst Triggi. Deze app maakt gebruik van alle smart toepassingen die er zijn en koppelt deze aan elkaar. Triggi makes smart things smarter!


Smart rapporten van Multiscope

De rapporten van Multiscope stonden centraal tijdens de Smart Consumer Summit. Dit zijn de Smart Health Monitor, Smart Home Monitor en de Smart Electronics Monitor.

Mis geen enkel persbericht

Ontvang persberichten voortaan per mail
Inschrijven op nieuwsbrief
Abonneer op nieuwsfeed
Inschrijven op nieuwsbrief

Bezoek ook:

Archief

- 2019

+ 2018

+ 2017

- 2016

+ 2015

+ 2014

+ 2013

+ 2012

+ 2011

+ 2010

+ 2009

+ 2008

+ 2007

+ 2006

+ 2005

+ 2004

+ 2003

+ 2002

+ 2001

+ 2000Multiscope is lid van:
Multiscope is lid van: MOA, Nima, OMI en Esomar