Inloggen: | Panellid

Multiscope lanceert Smart Electronics Monitor

Traditionele en nieuwe media strijden om zichtbaarheid op het groeiend aantal schermen in de huiskamer. Welke elektronica en mediadiensten gebruiken we, wanneer en op welk scherm? Wie gebruikt deze elektronica en mediadiensten? De Smart Electronics Monitor, het onderzoek naar slimme elektronica en mediadiensten, geeft antwoord op deze vragen.

Veel veranderingen in media & technology
Veranderingen in de media & technologie sector gaan snel en het eind is nog lang niet in zicht. Een voorbeeld in deze markt is de toename van slimme elektronica in de huiskamer. Deze apparaten zijn continu met internet verbonden en bieden steeds meer mogelijkheden voor onder andere online mediadiensten. Daarnaast zien we het mediagebruik van de consument veranderen en rijst de vraag of primetime nog wel heilig is. Consumenten kunnen op elk moment van de dag gebruik maken van video on demand diensten, muziek streamen of tv programma’s terugkijken.

De Smart Electronics Monitor
In het rapport worden de resultaten van ongeveer 50 elektronica en mediadiensten, zoals smart tv, Apple TV, Playstation 4, Netflix, Spotify en RTL XL gepresenteerd. De onderstaande onderzoeksvragen zijn een onderdeel van de volledige inhoud van de Smart Electronics Monitor.
  • Welke slimme elektronica hebben consumenten in bezit?
  • Wat is het toekomstperspectief van afzonderlijke apparaten?
  • Welke mediadiensten gebruiken consumenten?
  • Welke gebruikers binnen het huishouden benutten deze mediadiensten?
  • Hoe verdelen consumenten hun tijd aan mediadiensten over de schermen?
  • Welke mediadienst wint de strijd op het groeiend aantal schermen?

De 50 pagina tellende Smart Electronics Monitor van Multiscope geeft een compleet inzicht met cijfers over bekendheid, bezit, marktaandeel, gebruik, tijdsbesteding, profiel en toekomstperspectief van slimme elektronica en mediadiensten. Het onderzoek is gebaseerd op een steekproef van 6.500 consumenten, representatief voor Nederland.

Meer weten?
Schrijf u in voor de Multiscope nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn als het rapport verschijnt. Naast het rapport biedt Multiscope ook een premium pakket aan. Voor vragen over de Smart Electronics Monitor kunt u contact opnemen met Christophe Renders of via 073-6212122.

Mis geen enkel persbericht

Ontvang persberichten voortaan per mail
Inschrijven op nieuwsbrief
Abonneer op nieuwsfeed
Inschrijven op nieuwsbrief

Bezoek ook:

Archief

- 2020

+ 2019

+ 2018

+ 2017

+ 2016

- 2015

+ 2014

+ 2013

+ 2012

+ 2011

+ 2010

+ 2009

+ 2008

+ 2007

+ 2006

+ 2005

+ 2004

+ 2003

+ 2002

+ 2001

+ 2000


Nieuw: baanbrekend rapport over Nederlandse foodmarkt


Multiscope is lid van:
Multiscope is lid van: MOA, Nima, OMI en Esomar