Inloggen: | Panellid

Terugblik Marketing Pioneers 2013

Terugblik Marketing Pioneers 2013

Marketing Pioneers was weer een geweldige dag voor ruim 350 vernieuwende marketeers in TOBACCO Theater te Amsterdam. We kijken terug op een geslaagde vierde edite van het evenement. Keynote speaker Ken Segall inspeerde het publiek met zijn obsessie naar eenvoud. Volgens Segall een belangrijke motor achter het huidige succes van Apple.

Na de opening beet Robert Senior (Saatchi & Saatchi) het spits af met zijn verhaal over 'The Science of Creativity.' Vervolgens was het de beurt aan Bart Roozen (Multiscope). Bart gaf de bezoekers inzicht in de veelbelovende toekomst van realtime consumentendata en social media research. Na de lunch was het aan ANWB, Wefilm, Scoupy, Wayne Parker Kent en Boodschapp het publiek te overtuigen van hun vernieuwende concept, idee of bedrijf om zo de Multiscope PEP talk in de wacht te slepen. Tijdens de PEP Talks luisterde een deel van het publiek naar één van de inspiratiesessie die verzorgt werden door Albelli, LECTRIC en Freshheads. Judtih Hordijk (Pathé thuis), Theo Toering (Chio) en Taco Carlier (VANMOOF) vertelde het succesverhaal van 3 Nederlandse bedrijven. Keynote Ken Segall sloot de dag af.

Winnaar Multiscope PEP talks
De publieks- en vakjury kozen Wefilm tot winnaar van de Multiscope PEP talks. De prijs is in het leven geroepen voor pioneers die een plaats in de spotlight verdienen door een vernieuwend idee, concept of bedrijf. Bas Welling van Wefilm won met zijn verhaal over het ontwikkelen van filmcampagnes die niet opgedrongen worden, maar zo spraakmakend en relevant zijn dat de doelgroep het zelf deelt. "Je moet niet wachten op creativiteit. Je moet het zelf creeëren. Daarom heet het creativiteit." Ze werden beloond met een aanmoedigingsprijs van €2.500.

Foto's, video & presentaties
Heb je Marketing Pioneers dit jaar gemist, of wil je nog iets terug zien? Klik dan door naar de foto's van de middag. Ook is er een videocompilatie gemaakt. De presentaties van nagenoeg alle sprekers zijn online te bekijken:

- Robert Senior (Saatchi & Saatchi) (download)
- Bart Roozen Multiscope (download)
- Lars Smit (ANWB) (download)
- Bas Welling (Wefilm) (download)
- Valentijn Bras (Scoupy) (download)
- Slaven Mandic (Wayne Parker Kent) (download)
- Jeroen de Bakker (Boodschapp) (download)
- Martin Boschhuizen (Albelli) (download)
- Sonja Loth (Lectric) (download)
- Wout Withagen (Freshheads) (download)
- Judith Hordijk (Pathé thuis) (download)
- Theo Toering (Chio) (download)
- Taco Carlier (VANMOOF) (download)
- Ken Segall (download)

Marketing Pioneers goes USA
Zoals in het programmaboekje te lezen was, organiseert Marketing Pioneers in samenwerking met Marketingfacts een exclusieve innovatie en netwerk reis naar de Verenigde Staten. In november 2013 wordt een bezoek gebracht aan Silicon Valley en New York. Ook een bezoek aan Adtech staat op het programma. Wil je meer informatie over de plannen of een uitnodiging ontvangen om in te schrijven voor deelname? Mail dan naar usa@marketingpioneers.nl om je interesse kenbaar te maken en op de hoogte te blijven van de organisatie

Marketing Pioneers 2014
In 2014 komt er natuurlijk weer een volgende editie van Marketing Pioneers. Zet alvast een kruisje in je agenda voor donderdag 23 januari 2014. Maar je kunt er van op aan dat we al weer veel eerder van ons laten horen. Meld je nu aan op de Marketing Pioneers Linkedin Group om ook in de toekomst op de hoogte te blijven en uitnodigingen voor inspirerende bijeenkomsten te ontvangen.Marketing Pioneers 2013 werd mogelijk gemaakt door:

HOOFDSPONSORS

Multiscope Saatch & Saatchi

PARTICIPANTEN

Bonded Services BrandLoyalty Daisycon Energize E-Village Freshheads Lectric Lewis PR Panelteam Shareforce Vodafone

MEDIA PARTNERS

Adformatie DDMA Dutch Cowboys Emerce Frankwatching Management Team
Maketingfacts NRC Media Sprout Tijdschrift voor Marketing Z24


Mis geen enkel persbericht

Ontvang persberichten voortaan per mail
Inschrijven op nieuwsbrief
Abonneer op nieuwsfeed
Inschrijven op nieuwsbrief

Bezoek ook:

Archief

- 2020

+ 2019

+ 2018

+ 2017

+ 2016

+ 2015

+ 2014

- 2013

+ 2012

+ 2011

+ 2010

+ 2009

+ 2008

+ 2007

+ 2006

+ 2005

+ 2004

+ 2003

+ 2002

+ 2001

+ 2000


Nieuw: baanbrekend rapport over Nederlandse foodmarkt


Multiscope is lid van:
Multiscope is lid van: MOA, Nima, OMI en Esomar