Inloggen: | Panellid

Uw specifieke doelgroep bereiken met targeting

Multiscope heeft toegang tot de mening van meer dan 140.000 Nederlanders. Onze panelleden geven graag hun oordeel over de meest uiteenlopende zaken.

We hebben ook veel actuele kenmerken en informatie over de panelleden beschikbaar. Niet alleen demografische kenmerken, zoals geslacht, leeftijd of opleidingsniveau, maar ook veel specifiekere informatie. Op die manier kunnen we snel en efficiënt exact de doelgroep benaderen die u nodig heeft.

Enkele voorbeelden van subgroepen die we in kaart hebben - en dus ook gericht kunnen benaderen - zijn:


Bezitters gameconsoles
Bijna vier op de tien Nederlandse huishoudens hebben een gameconsole in huis, huishoudens met kinderen nog vaker. De Wii heeft de hoogste penetratie, de Playstation-gamers zijn echter het fanatiekst.

Koophuisbezitters
Ongeveer twee derde van ons panel woont in een koopwoning. Een derde is zich zeer bewust van hun energieverbruik en houdt dat nauwlettend in de gaten. We weten van een groot deel van hen ook of men zonnepanelen of bijvoorbeeld een HR-ketel bezit. We zagen ook dat ongeveer één op de tien huisbezitters die nog geen zonnepanelen heeft, deze zeker of waarschijnlijk gaat aanschaffen.

Autobezitters
We weten welke panelleden een (eigen) auto bezitten. Van velen hebben we ook het merk auto in kaart. Zeven van de tien automobilisten met een partner, maken wel eens opmerkingen over het rijgedrag van hun partner. Meestal gaat dat dan over zijn of haar snelheid of het opgefokt reageren naar mede-weggebruikers.

Facebookgebruikers
Negen op de tien panelleden hebben een Facebook-account. We weten dat drie op de tien Facebookgebruikers een vakantiefoto als profielfoto hebben ingesteld. Een kwart gebruikt een selfie als profielfoto.

Gezondheidsklachten
We stellen ons panel regelmatig vragen over hun gezondheid. Hebben ze last van hoofdpijn, vermoeidheid of slapeloosheid? Zo stelden we laatst vast dat 52% wel eens multivitaminen supplementen gebruikt.

Meer weten? Wilt u ook onderzoek uitvoeren onder uw specifieke doelgroep? Wij bekijken graag hoe we uw doelgroep gedetailleerd voor u in kaart kunnen brengen. Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte opvragen? Neem contact op met Multiscope via 073-6212122 of verkoop@multiscope.nl.


Mis geen enkel persbericht

Ontvang persberichten voortaan per mail
Inschrijven op nieuwsbrief
Abonneer op nieuwsfeed
Inschrijven op nieuwsbrief

Bezoek ook:

Archief

- 2020

+ 2019

+ 2018

+ 2017

+ 2016

- 2015

+ 2014

+ 2013

+ 2012

+ 2011

+ 2010

+ 2009

+ 2008

+ 2007

+ 2006

+ 2005

+ 2004

+ 2003

+ 2002

+ 2001

+ 2000


Nieuw: baanbrekend rapport over Nederlandse foodmarkt


Multiscope is lid van:
Multiscope is lid van: MOA, Nima, OMI en Esomar