Inloggen: | Panellid

Weblog

Uitnodiging voor mobiel onderzoek

Bart Roozen | 30 Augustus 2016 | Marketing & Marktonderzoek, Mobiel Marktonderzoek  | 

Enkele weken geleden hebben we in een blog het startscherm van onze app voor mobiel marktonderzoek getoond. Inmiddels zijn we een aantal stappen verder in de ontwikkeling en is het mogelijk respondenten uit te nodigen voor onderzoek. Het uitnodigen voor deelname aan het onderzoek verloopt via de smartphone.

Push bericht voor nieuwe vragenlijst
Consumenten die de Multiscope app voor mobiel marktonderzoek hebben geïnstalleerd ontvangen een push bericht op het moment dat een nieuwe vragenlijst klaar staat. Dit bericht verschijnt in het meldingenscherm van de smartphone. De notificatie leidt naar het meningenscherm van de app. Daar staat de nieuwe vragenlijst klaar.

Card based design op meningenscherm
Voor het design van het meningenscherm zijn we geïnspireerd door card based design. Hiermee kunnen we visueel en met korte teksten duiden waar de vragenlijst over gaat. Met een tik op de kaart begint de vragenlijst. Screenshots hiervan volgen binnenkort. Hieronder zijn screenshots te zien van het push bericht (links) en de kaarten op het meningen scherm (rechts).

Over de app
De nieuwe onderzoeksapp van Multiscope maakt het mogelijk om consumenten eenvoudig te bereiken voor mobiel marktonderzoek. Mobiel onderzoek met Multiscope geeft weer relevante inzichten in bezoekers en bewoners. De noodzaak van marktonderzoek verandert niet. De consument verandert wel. De manier van onderzoek uitvoeren dus ook. Interesse om ook op een doelgerichte manier te meten? Neemt contact op per mail of bel naar 073-6212122.


Reageer

:
:
:
 
  

* = verplicht veld. Uw e-mail adres wordt niet getoond in de reactie.
Wij valideren uw eerste reactie op dit weblog voordat we hem plaatsen. Iedere volgende reactie plaatsen we daarna direct zonder validatie.
Abonneer op nieuwsfeed
Inschrijven op nieuwsbrief

Januari 2020

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
« Dec    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Multiscope is lid van:
Multiscope is lid van: MOA, Nima, OMI en Esomar