Inloggen: | Panellid

Gezocht: pilot deelnemers, unieke kans!

We zijn op zoek naar organisaties die met ons een pilot willen uitvoeren op het gebied van mobiel marktonderzoek. Sinds de aankondiging van onze stap in mobiel onderzoek is in de ontwikkeling van de app veel gebeurd. We gebruiken de zomerperiode om de puntjes op de i te zetten in de ontwikkeling van de app. Volgens planning lanceren we in september de eerste versie van de app. En dan aan de slag met mobiel marktonderzoek!

De kansen van mobiel onderzoek

Door rondom de ervaring naar een mening te vragen, ligt de ervaring nog vers in het geheugen en is de mening relevanter. De consument wordt op locatie of tijdens zijn verblijf benaderd voor onderzoek (location based research. Of je kunt meekijken in het dagelijks leven van de consument en zijn huishouden (in home user test).

Pilot project toont mogelijkheden aan

Om de mogelijkheden van mobiel marktonderzoek voor organisaties aan te tonen, zijn we op zoek naar partijen die met Multiscope een pilot op willen zetten. We zijn momenteel in gesprek met de eerste gegadigden. We gaan graag het gesprek aan met meer geïnteresseerde partijen die op zoek zijn naar een nieuwe methode om meer inzicht te krijgen in de consument.

Het doel van de pilot

Het doel van de pilot is om een probleem van de organisatie op te lossen met mobiel marktonderzoek. Samen bepalen we de definitieve probleemstelling en doelstelling van het onderzoek. Op basis daarvan operationaliseren we de input voor het onderzoek en gaan we aan de slag met de uitvoering ervan.

Dit krijg je als deelnemer

Deelnemers aan de pilot krijgen een antwoord op de vraag die speelt in de organisatie. Aan het eind van het project ontvang je de resultaten van het onderzoek en krijg je inzicht in de mening (antwoord op de vragen) en het gedrag (locatiegegevens) van de consumenten. Deelname aan de pilot is exclusief. Je mag aangegeven met welke organisaties we in de pilotfase niet samen mogen werken.

Mobiel marktonderzoek met Multiscope

De nieuwe app voor onderzoek van Multiscope maakt het mogelijk om consumenten eenvoudig te bereiken voor mobiel marktonderzoek. Mobiel onderzoek met Multiscope geeft weer relevante inzichten in uw doelgroep. De noodzaak van marktonderzoek verandert niet. De consument verandert wel. De manier van onderzoek uitvoeren dus ook.

Interesse in de pilot?

Heb je interesse in de pilot of wil je meer meer informatie over de pilot en mobiel marktonderzoek met de app van Multiscope? Neem dan contact op met Bart Roozen (073-6212122 of bart@multiscope.nl)


Mis geen enkel persbericht

Ontvang persberichten voortaan per mail
Inschrijven op nieuwsbrief
Abonneer op nieuwsfeed
Inschrijven op nieuwsbrief

Bezoek ook:

Archief

- 2020

+ 2019

+ 2018

+ 2017

- 2016

+ 2015

+ 2014

+ 2013

+ 2012

+ 2011

+ 2010

+ 2009

+ 2008

+ 2007

+ 2006

+ 2005

+ 2004

+ 2003

+ 2002

+ 2001

+ 2000


Nieuw: baanbrekend rapport over Nederlandse foodmarkt


Multiscope is lid van:
Multiscope is lid van: MOA, Nima, OMI en Esomar